Danmarks eneste messe om events

EVENTDAGEN er en ny messe, der så dagens lys for første gang i 2010, og som viser, hvordan man tilfører ny værdi ved at appellere til flere sanser og stemninger og bruge events i ledelse, kommunikation, markedsføring og mødeudvikling.

Med inspirerende udstillingsstande, et spændende eventprogram og lærerige foredrag om events er EVENTDAGEN derfor et must, hvis man søger inspiration, overblik og viden til arbejdet med at planlægge og gennemføre events.   

Deltagerne på EVENTDAGEN er typisk event- og mødeplanlæggere, kommunikations- og reklameudviklere, personaleansvarlige, ledere med ønske om stærk gennemslagskraft samt alle, der ønsker at skabe mere værdi i kommunikationen med andre.


Se messekataloget fra EVENTDAGEN 2011

Messekataloget for EVENTDAGEN 2011 blev uddelt til alle gæster på dagen. Du kan her tage et kig i kataloget. 


>>Se EVENTDAGENS messekatalog


EVENTDAGEN 2011 fik besøg fra Singapore

Martin Roll, international business- og brandrådgiver, var fløjet ind fra Singapore for at holde foredraget "Hvordan kan events bidrage til dit brand?"

Havde du ikke mulighed for at se foredraget, kan du her læse artiklen fra MØDERPLUS+ NR 05 / 2011 med mange af hans pointer om brugen af events.

 

>>Læs artiklen her

Plancher fra seminaret Møder & Events 2020

Peter Holm, ConsensusOnline, og Lars Blicher-Hansen, Blicher-Hansen.dk, gennemførte et højteknologisk seminar om "Møder & Events 2020" på EVENTDAGEN 2011. Seminaret gjorde bl.a. brug af iPads og "instant voting".


Du kan her se plancerne og resultaterne af de forskellige afstemninger.

 

>>Se plancher og afstemninger

EVENTDAGEN 2011 den 13. oktober blev en fantastisk dag

EVENTDAGEN 2011 blev en fantastisk dag med flere end 120 udstillere og underholdere samt næsten 600 besøgende. DSBs gamle lokomotiv-værksted på Kalvebod Brygge i 

 

København var samtidig en meget flot ramme om arrangementet.

 

>>Se billeder fra dagen

 

>>Se Livepromotions billeder

?