FIND MØDESTED
MØDE & EVENTMAGASINET
MØDEMEKKA
HOLD FEST
 Rekord for Møde & Eventmessen 2014

2166 gæster besøgte skandinaviens største fagmesse om møder og events i Forum

 

Møde & Eventmessen 2014 foregik den 12. og 13. marts i Forum. Atter i år kunne messen melde om rekord stort besøg med ikke færre end 2166 gæster over de to dage - en fremgang på 6% i forhold til 2013.

 

De 330 udstillere var naturligvis glade for at møde så mange møde- og eventplanlæggere og Forum summede af liv begge dage.

 

Stemningen var fantastisk og speakerne var rigtig gode med spændende indlæg fra bl.a. Asger Aamund, Bolette Christensen, Christian Stadil, Caroline Søeborg Ahlefeldt og Morten Albæk.

 

En nyhed på messen var uddelingen af Møde & Event Award 2014 til de bedste i branchen.

 

Tak til alle som deltog på messen - Vi ses igen i 2015!

Se billeder og film fra Møde & Eventmessen 2014

Oplev eller genoplev Møde & Eventmessen 2014 i Forum i lyd og billeder.

 

>>Billeder fra messen

 

>>Film fra messen

Se den messeguide som blev udleveret i indgangen

 

I forbindelse med Møde & Eventmessen 2014 blev der udgivet en messeguide med oversigt over stande og udstillere, program samt anden nyttig information til gæsterne.

 

>>Se messeguiden som e-paper

Omkring 330 udstillere deltog på messen

Et væld af udstillere deltog på Møde & Eventmessen 2014 og viste deres tilbud og løsninger frem til de fremmødte møde- og eventplanlæggere.

 

Er der udstillere du efterfølgende vil i kontakt med kan du genfinde dem her.

 

>>Se standplanen og udstillerlisten

Møde & Event Award 2014

Årets bedste blev præmieret på messen.

Årets eventbureau: Festministeriet

 

Årets møde- & eventsted - bedste mad: Comwell Borupgaard

 

Årets møde- & eventsted - bedste service: Comwell Borupgaard

 

Årets møde- & eventsted, bedste mødelokaler: Stay Copenhagen

 

>>Læs mere om priserne

Få en mail når tilmeldingen til den næste messe åbner

Møde & Eventmessen 2015 finder sted i marts næste år. Programmet er endnu under udarbejdelse.

 

Tilmeld dig i mellemtiden vores mailservice, så sender vi dig en mail, når program og tilmelding til messen er klar.

 

>>Tip mig når tilmeldingen åbner

Artikler om Møde & Eventmessen 2014

28-03-2014
”Kreativitet er fremtidens vækstfaktor”
Så kort kan det siges, hvis man spørger Christian Stadil, hvorfor hans succes øjensynligt ingen ende vil tage. Kreativitet er nemlig benhård business, fastholder han. Til april udkommer hans seneste bog I bad med Picasso internationalt – og spås en gennemslagskraft på højde med den danske branding-guru Matin Lindstrøms erhvervsbøger. Og det er ikke tilfældigt, mener Christian Stadil, at det sker netop nu. 
>>Læs mere
28-03-2014
Her er årets 4 bedste mødesteder!

MØDE & EVENTMESSEN 2014 i Forum blev i dag afsluttet med manér. For første gang nogensinde har Kursuslex, der står bag MØDE & EVENTMESSEN etableret en særlig Award-uddeling, hvor mødebranchens bedste ’spillere’ i dag blev udråbt og hædret. Comwell Borupgaard hev hele to priser med hjem. 

>>Læs mere
13-03-2014
"At vinde netop her er fantastisk!"

Møde & Eventmessen 2014 blev i år afsluttet med manér og høje klapsalver. Den helt nye Award-uddeling blev afviklet fra den store scene i Forum og dette års fire vindere udråbt. Comwell Borupgaard hev hele to priser med hjem. 

>>Læs mere
13-03-2014
Gris på Gaflen

45 min fra København, i vikingernes vugge, Lejre, ligger Sonnerupgaard Gods. De gamle avlsbygninger og det hvide hovedhus fungerer i dag som moderne lokalitet for kurser og firmaevents. Og den velduftende pattegris ude på gårdspladsen er placeret der bevidst. For her handler det om at videreføre det rusikke og ægte, både i omgivelser og i mad. 

>>Læs mere
13-03-2014
En krans af sammenhæng
Ingen messe eller arrangement uden ordentlige blomster og smuk udsmykning. MØDE & EVENTMESSEN har i år haft Bo Büll blomster bag og der ligger mange tanker til grund for det samlede udtryk, som Forum disse dage ligger lokaler til. 
>>Læs mere
13-03-2014
Alle mennesker har en indre teamplayer

Hos Utmaningarnas Hus i Limhamn tror man på, at forskelligheder kan skabe sammenhæng og sammenhold. Med over 40 forskellige teambuilding challenges og over 150 000 gæster, er der noget, som appellerer til de fleste i et efterhånden globalt og udfordrende arbejdsmarked. Men der er forskel på danskere og svenskere, når det gælder indsatsen, fortæller CEO Olle Sjölund. 

>>Læs mere
12-03-2014
Første dag veloverstået på Møde & Eventmessen 2014

Masser af mennesker, fantastisk stemning og glade og veltilfredse udstillere på første dag på Møde & Eventmessen 2014. 

>>Læs mere
12-03-2014
Ny lakridsmenu på Radisson Blu Fredensborg på Bornholm

Nu tilbyder Radisson Blu Fredensborg i Rønne en særlig lakrids menu, lavet i samarbejdet med Lakridskongen fra øen Johan Bülow. 

>>Læs mere
12-03-2014
”Danmarks førende event-hotel”

Sådan omtaler Hotel Faaborg Fjord sig selv. Om det er sandt, må være op til gæsterne at vurdere og nu står også et nyt spa center klar til gæsterne. 1 maj åbner Villa Wellness dørene for delikate behandlinger og ren afslapning. 

>>Læs mere
12-03-2014
Skovshoved Hotel svinger golfkøllen
Fra i år sætter Skovshoved Hotel fokus på golfen. Med et nyt samarbejde med 5 af de omkringliggende golfbaner tilbydes nu en oplevelse ud over det sædvanelige. 
>>Læs mere
11-03-2014
Marriott klargør til den næste generation!

Med Future of Meetings byder hotel Marriott en generation, med stigende efterspørgsel overfor nytænkning indenfor den traditionelle mødepakke, velkommen. 

>>Læs mere
11-03-2014
Kickstart online interaktioner med dit brand

Med livestreaming flytter du dit event ud i den digitale sfære, hvor du på en ny måde kan få det til at spille sammen med dine sociale medier og hjemmeside. Her kan dit online publikum skrive spørgsmål til oplægsholderne og engagere sig, som hvis de var tilstede i salen.

>>Læs mere
10-03-2014
Åben for nye eventyr
 
I 2009 gjorde Malene og hendes mand alvor af flere lange snakke, tog børnene ud af institutionerne, kastede fortøjningerne og drog af sted på eventyr på havet. To år på sejlbåden Æfnitýr senere vente de hjem igen. Mød dem på Møde & Eventmessen 2014. 
>>Læs mere
05-03-2014
”For at nå sine mål, skal man have ambitioner”.
Og hvis du vil være leder, skal du turde sige det højt. Det er nogle af de gode råd som Bolette Christensen, CEO i Børnefonden, deler ud af her i dette interview, der giver en forsmag på hvad hun vil tale om på Møde & Eventmessen 2014. 
>>Læs mere
03-03-2014
”Evalueringen bliver ikke bedre end de mål vi sætter”

Vi kan fordoble resultatet og samtidig halvere budgettet, hvis vi anvender alt det, vi i dag ved om resultatmåling og godt mødedesign. Det mener Meeting Management Consultant og managing partner i Event ROI Institute Elling Hamso, der i år gæster Møde & Eventmessen 2014 i Forum. Men evalueringen bliver ikke bedre, end de mål vi selv sætter, fortæller han her. 

>>Læs mere
28-02-2014
Firmagaver og stærk nordisk repræsentation på årets messe

Flere gæster fra Møde & Eventmessen har forrige år efterspurgt flere udstillere på messen med firmagaver. Dette bliver nu imødekommet på årets Møde & Eventmesse i Forum d. 12. og 13. marts. 

>>Læs mere
25-02-2014
PERSONLIG KONTAKT HAR STØRRE VÆRDI END PRISDYGTIG KONKURRENCE

De sidste 5 år har Kursuslex hver år foretaget en analyse blandt danske møde og eventplanlæggere. Nu, en måned inden Skandinaviens største event og møde messe finder sted i Forum d. 12. og 13. marts 2014, er det interessant at se på resultatet fra sidste års analyse efter messen fra sommeren 2013:

>>Læs mere
19-02-2014
"Danske virksomheder har store udfordringer"

Det siger Asger Aamund, der i år gæster Møde og Eventmessen 2014 i Forum. Udfordringerne skyldes b. la politikerne og det modsætningsforhold, der er mellem de danske virksomheders virkelighed - og de politisk opsatte rammer, som virksomhederne samtidig skal agere inden for. Se i denne video her Asger Aamund give en forsmag på sit foredrag om Etik i erhvervslivet, hvor alle pointer serveres nådesløst ærligt: 

>>Læs mere
14-02-2014
Giv deltagerne ordet hvert 5. minut på online mødet

Hvis du gerne vil have engagerende og effektive online møder, og har styr på teknikken, handler det i al sin enkelthed om at planlægge mødet som en vekselvirkning mellem envejskommunikation og aktiviteter, hvor deltagerne er aktive og interagerer.

>>Læs mere
12-02-2014
Pressemeddelelse: ”Vi er hamrende gode til at sige nej!”
Det fortæller iværksætterkongen Johan Bülow om Bülow Lakrids´ succes. Johan Bülow er blandt de aktuelle erhvervsfolk, der i år gæster Skandinaviens største fagmesse om møder, konferencer og events Møde & Eventmessen 2014. 
>>Læs mere
11-02-2014
Til te på slottet

Få en himmelsk oplevelse ved slotskonditorens kagebord. Og en særligt sød forsmag på dette års Møde & Eventmesse 2014.

>>Læs mere
07-02-2014
Johan Bülow – 5 skarpe

Vi har sat lakridskongen Johan Bülow i stævne og spurgt ham, hvad der er i vente, når han d. 13 marts gæster Møde & Eventmessen 2014. Når talen falder på iværksætteri og succes, er især passion et nøgleord for Johan Bülow. 

>>Læs mere
05-02-2014
Der er mange måder at vinde på

Møde og Eventmessen er ikke bare Skandinaviens største fagmesse om møder, konferencer og events. Møde & Eventmessen 2014 er stedet at være, hvis du ønsker at netværke og skabe nye muligheder indenfor møde- og event-branchen. Og så er der både Award uddeling og rigtig mange konkurrencer og præmier på højkant i år.

>>Læs mere
28-01-2014
Anette Walther sætter kulør på Møde og Event messen 2014

Hvordan påvirker farver vores hverdag og humør – og dermed samarbejde og kommunikation?. Det spørgsmål giver den fynske billedkunstner Anette Walther nogle kreative bud på, når hun til marts gæster Severins stand på Møde & Event messen 2014 i Forum. 

>>Læs mere
24-01-2014
Kom med til Danmarks største begivenhed for mødeplanlæggere

Skandinaviens største fagmesse om møder, konferencer og events nærmer sig med hastige skridt. Igen i år foregår det i Forum i København, d. 12. og 13. marts 2014. Mere end 300 udstillere står klar. 

>>Læs mere
22-01-2014
”Jeg ville være den, der ’brændte’ mest”

Hun var fast besluttet på at være den bedste. I stedet brændte Caroline Søeborg Ahlefeldt ud. I dag er hun blevet bedre til at evaluere sig selv. Og det er der rigtig mange, der kunne lære noget af, mener hun. Vi skal være bedre til at kende vores egne grænser. Og til at tage pauser. Det er ingen andres ansvar! 

>>Læs mere