Møde & Eventmessen 2017

Tilmelding

Få en mail når tilmeldingen åbner

Møde & Eventmessen 2017 finder sted den 1. & 2. marts næste år.

Tilmeldingen er endnu ikke åben. Tilmeld dig i stedet vores tippe-service, så sender vi dig en mail, når du kan tilmelde dig messen.
 

Tip mig om tilmelding


Sådan gik det i 2016

Fantastiske dage i Forum
 

Møde & Eventmessen 2016 blev afviklet den 2. og 3. marts i Forum.
Flere end 2.000 interesserede møde- og eventplanlæggere besøgte de 316 udstillere, og stemningen var helt i top begge dage.

Messen er Skandinaviens største messe om møder og events.

Film & Billeder

Se film og billeder fra
Møde & Eventmessen

Oplev eller genoplev Møde & Eventmessen i film og billeder. Se filmen eller billederne fra den seneste messe, Møde & Eventmessen 2016.
 

Billeder fra 2016

 

Film fra 2016

aWard juryen

Mange vil gerne være en del af juryen

Vind rejsegavekort

Interessen for at være en del af juryen til Møde & Event Award 2017, har været overvældende stor. Juryen skal bestå af ca. 10 medlemmer og vi har modtaget langt flere ansøgninger end det. Vi danner os nu et overblik over ansøger feltet og vender hurtigst muligt tilbage med et svar til alle interesserede. Tak for alle som havde lyst til at være med.

Møde & Event award

Over 800 har indstillet deres kandidater

Indstil til Møde & Event Award 2017

Tak for den store interesse, der har været for at indstille kandidater til  Møde & Event Award 2017. Sammen med juryen, som næsten er på plads, vil vi nu udvælge de 3 nominerede i hver kategori. Fra januar, kan du stemme på den af de nominerede, som du mener fortjener en pris. Vinderne afsløres under awardshowet den 1. marts


?