Kommende arrangmenter

Kommende arrangementer

Her finder du listen over alle de arrangementer som Kursuslex er arrangør eller medarrangør af. De fleste arrangementer er målrettet personer, som arbejder med at planlægge og arrangere møder, kurser, konferencer, events og lignende. Vær opmærksom på at nogle af arrangementerne har begrænsede pladser.
 MødeMekka

Dato: 17. maj
Sted: Dansk Arkitektur Center (DAC)
Oplev MødeMekka på i den helt nye DAC/BLOX bygning. Du får inspiration til dine arrangementer og kan booke korte 10 minutters møder med mange spændende leverandører/venues.


Hamborg VIP-Dinner

Dato: 31. maj
Sted: Langelinie Pavillonen
Kom til 3 timers VIP-Dinner og få inspiration til at lave arrangementer i Hamborg


MødeMekka

Dato: 26. september
Sted: Aller Media, Havneholmen (København)
MødeMekka er for dig, som søger inspiration til dine arrangementer. På MødeMekka møder du over 30 leverandører/venues, som du kan booke speed-møder á 10 min. med.


Meeting Live Øresund 2018

Dato: 5. oktober
Sted: Swedbank Stadion, Malmø
Efterårets store begivenhed for dig der planlægger møder, konferencer, events og lignende. Find mødelokaler, konferencecentre eller eventsteder til dine kommende arrangementer i Øresundsregionen


Meeting Live Vest

Dato: 13. november
Sted: Messe C, Fredericia
Efterårets store begivenhed for dig der planlægger møder, konferencer, events i trekantsområdet. Find mødelokaler, konferencecentre eller eventsteder til dine kommende arrangementer i og få inspiration til at gøre dine arrangementer endnu bedre.


MødeMekka

Dato: 22. November
Sted: Scandic Kødbyen
Se det nye Scandic Hotel i Kødbyen, når vi holder årets sidste MødeMekka på det nyåbnede hotel. Du kan møde over 30 leverandører og du får masser af inspiration til at gøre dine arrangementer endnu bedre.


Planner arrangmenter

Quicktilmelding

MødeMekka: 
     Oplev DAC i BLOX     
     Speedmøder og foredrag
     Dato: 17. maj

Hamburg VIP-Dinner
      På Langelinie Pavillonen
      Dato: 31. maj

MødeMekka: 
     Aller huset på Havneholmen
     Speedmøder og foredrag
     Dato: 26. september


Gratis events


?