Kommende arrangmenter

Kommende arrangementer

Her finder du listen over alle de arrangementer som Kursuslex er arrangør eller medarrangør af. De fleste arrangementer er målrettet personer, som arbejder med at planlægge og arrangere møder, kurser, konferencer, events og lignende. Vær opmærksom på at nogle af arrangementerne har begrænsede pladser.
 Hold møder mellem statuer og skulpturer

Dato: 21. august
Sted: Chr. 4.s Bryghus
Hold uformelle møder mellem statuer og skulpturer, og gør nogle gode køb i bazaren. Nyd en fantastisk aften i det helt unikke Kongernes Lapidarium, hvor der afholdes bazar, med spændende produkter fra udstillerne.


Konference - Moods & Meetings

Dato: 24. august
Sted: København
Moods & Meetings 2017 er en konference, der handler om at bringe alle sanser i spil, når møder planlægges og afholdes. Målet er at skabe en mødekultur, der er mere inspirerende og mere effektiv end den måde, vi i dag mødes på.


Kursus - Fremtidens mødekoncept

Dato: 29. august
Sted: København
Kurset strækker sig over 4 moduler og henvender sig til indkøbere/planlæggere af arrangementer, men også til leverandører, der ønsker at rådgive kunderne bedst muligt og dermed skabe god værdi for begge parter.


Slip din indre spillefugl løs

Dato: 14. september
Sted: Munkebjerg Hotel, Vejle
Hold uformelle møder med både udstillere og kollegaer.Oplev nogle lækre produkter fra udstillerne på bazaren, og prøv din indre spillefugl af i spillecasinoet, hvor vi spiller nogle spil under kyndig vejledning fra vores croupier.


Meeting Live Øresund

Dato: 6. oktober
Sted: Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Efterårets store begivenhed for dig der planlægger møder, konferencer, events og lignende. Find mødelokaler, konferencecentre eller eventsteder til dine kommende arrangementer.


MødeMekka kommer til Aarhus

Dato: 7.november
Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
MødeMekka er for dig, som søger inspiration til dine arrangementer. På MødeMekka møder du 30 leverandører/venues, som du kan booke speed-møder á 15 min. med.


Speedmøder og spændende foredrag

Dato: 23. november
Sted: Crowne Plaza Copenhagen Towers, København
MødeMekka er for dig, som søger inspiration til dine arrangementer. På MødeMekka møder du 30 leverandører/venues, som du kan booke speed-møder á 15 min. med.


Planner arrangmenter

Quicktilmelding

LuXusBaZar
      Chr. 4.s Bryghus - København
      Dato: 21. august

Moods & Meetings
      Workshop - København
      Dato: 24. august

Fremtidens mødekoncept
      Kursus - København
      Dato: 29. august

LuXusBaZar
      Munkebjerg Hotel - Vejle
      Dato: 14. september


Gratis events


?