Sæsonens første pop-up restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli kommer fra Barcelona.
Tivoli er åben, og snart begynder tredje sæson med internationalt anerkendte pop-up restauranter i Det japanske Tårn. Årets første gastronomiske gæst er catalanske Suculent, som er blevet kendt i gastronomiske kredse verden over for restaurantens uformelle stemning og klassiske men raffinerede smagsunivers.
Fra den 24. april tager køkkenchef Antonio Romero både stemning og smage med til Tivoli, hvor han laver pop-up restaurant frem til d. 27. maj.
Antonio ”Toni” Romero har et imponerende CV med ikoniske 3-stjernede Michelin-restauranter som elBulli, Arzak, Akelarre og Pic – steder som har revolutioneret og fornyet den højere gastronomi.
På Suculent er det dog hverken moderne teknikker eller trends, der får gæsterne til at komme tilbage igen og igen. Det er derimod de rene, dybe og gammeldags Middelhavssmage, som Toni Romero og co. har genopdaget og raffineret med en utvetydig kærlighed til traditionerne og det gedigne håndværk.
Suculents køkken er udogmatisk og styret af smagene. Tivolis gæster kan se frem til signaturretter som: blæksprutte og iberisk svinekæbe-tatar med mandelmælk og Oscietra-kaviar, stegt rokke med knuste kartofler med citrus, pinjekerner, kapers og black butter og så Suculents populære oksetatar på grillet marv med pommes souffle.
Chef Antonio Romero sammensætter også nye retter specielt til Tivolis gæster som kan vælge mellem 9 og 12 retter til både frokost og middag.
Pop-ups i Det japanske Tårn er ved at være fast inventar på den Københavnske gastronomiske scene. I løbet af de første to sæsoner har der været pop-ups i Tårnet med syv meget forskellige toprestauranter – Aoc, Koks, Paco Morales, Dill, Vistas, Roks og Studio.