• Om os
    • Tilmelding til Nyhedsbrev
    • Bestil Magasin
    • Optimeets Produkter
    • Kontakt
    kursuslex.dk
    • Om os
    • Tilmelding til Nyhedsbrev
    • Bestil Magasin
    • Optimeets Produkter
    • Kontakt
    Facebook LinkedIn Instagram
    • Forside
    • Book dit næste mødelokale her
    • Arrangementer
      • Mødemekka / Optimeet Dagen
      • Møde & Eventmessen / Optimeet Messen København
      • Møde & Eventdagen / Optimeet Messen Aarhus
      • Masterclass
    • Nyheds arkiv
    • Optimeet Magasinet
    kursuslex.dk
    Forside»Møde & Event News»Kendt Barcelona-restaurant i Tivoli

    Kendt Barcelona-restaurant i Tivoli

    april 19, 2023
    Del
    Facebook Twitter LinkedIn Email

    Sæsonens første pop-up restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli kommer fra Barcelona.

    Tivoli er åben, og snart begynder tredje sæson med internationalt anerkendte pop-up restauranter i Det japanske Tårn. Årets første gastronomiske gæst er catalanske Suculent, som er blevet kendt i gastronomiske kredse verden over for restaurantens uformelle stemning og klassiske men raffinerede smagsunivers.

    Fra den 24. april tager køkkenchef Antonio Romero både stemning og smage med til Tivoli, hvor han laver pop-up restaurant frem til d. 27. maj.

    Antonio ”Toni” Romero har et imponerende CV med ikoniske 3-stjernede Michelin-restauranter som elBulli, Arzak, Akelarre og Pic – steder som har revolutioneret og fornyet den højere gastronomi.

    På Suculent er det dog hverken moderne teknikker eller trends, der får gæsterne til at komme tilbage igen og igen. Det er derimod de rene, dybe og gammeldags Middelhavssmage, som Toni Romero og co. har genopdaget og raffineret med en utvetydig kærlighed til traditionerne og det gedigne håndværk.

    Suculents køkken er udogmatisk og styret af smagene. Tivolis gæster kan se frem til signaturretter som: blæksprutte og iberisk svinekæbe-tatar med mandelmælk og Oscietra-kaviar, stegt rokke med knuste kartofler med citrus, pinjekerner, kapers og black butter og så Suculents populære oksetatar på grillet marv med pommes souffle.

    Chef Antonio Romero sammensætter også nye retter specielt til Tivolis gæster som kan vælge mellem 9 og 12 retter til både frokost og middag.

    Pop-ups i Det japanske Tårn er ved at være fast inventar på den Københavnske gastronomiske scene. I løbet af de første to sæsoner har der været pop-ups i Tårnet med syv meget forskellige toprestauranter – Aoc, Koks, Paco Morales, Dill, Vistas, Roks og Studio.

    Se mere om møder og events i Tivoli

    Comments are closed.

    Demo
    Optimeet Magasinet 2023 – 2
    Demo
    Kontakt

    Optimeet
    Jernbanevej 4, 1.sal
    2800 Kgs. Lyngby

    Tlf: 70 22 11 73
    Email: kontakt@optimeet.dk

    Inspirationsarrangementer

    Møde & Eventmessen / Optimeet Messen Kbh.
    Møde & Eventdagen / Optimeet Messen Aarhus.
    MødeMekka / Optimeet Dagen.

    Quicklinks

    Konference.dk.
    Konferencesteder.
    Tilmeld nyhedsmail.
    Bestil magasin.
    Persondatapolitik.
    Cookie.

    Facebook Instagram LinkedIn

    Skriv ovenfor, og tryk på Enter for at søge. Tryk på Esc for at annullere.