Kursuslex produkter

Konference.dk

Kursuslex’ bookingportal Konference.dk er en nem måde at finde og booke mødelokaler på. Desuden tilbydes gratis rådgivning  til mødeplanlæggere, som ønsker hjælp til at finde mødefaciliteter.

Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet er det førende magasin om møder, events og konferencer. Det udkommer 4 gange årligt med artikler, tips og nyttig inspiration til flere end 10.000 mødeplanlæggere.

Møde & Event News

Hver uge med undtagelse af ferier udsender Kursuslex sin nyhedsmail med relevante nyheder om møde-branchen til flere end 4.000 mødeplanlæggere og andre aktører i branchen.

Møde & Eventmessen

Møde & Eventmessen er årets største arrangement for møde- og eventplanlæggere samt leverandører. Messen besøges af flere end 2.000 planlæggere og finder sted over 2 dage i marts måned.

Meeting Live Vest

Meeting LIve Vest er det jyske modstykke til Møde & Eventmessen. Messen er mindre, men et besøg på messen er en god mulighed for at hente inspiration til mødeplanlægningen. c

Mødemekka

MødMekka er et anderledes og meget koncentreret arrangement, hvor et begrænset antal leverandører holder speedmøder på to-mandshånd i sessioner á 15 min. med de deltagende mødeplanlæggere.