• Om os
    • Tilmelding til Nyhedsbrev
    • Bestil Magasin
    • Kursuslex produkter
    • Kontakt
    kursuslex.dk
    • Om os
    • Tilmelding til Nyhedsbrev
    • Bestil Magasin
    • Kursuslex produkter
    • Kontakt
    Facebook LinkedIn Instagram
    • Forside
    • Book dit næste mødelokale her
    • Arrangementer
      • Mødemekka
      • Møde & Eventmessen
      • Møde & Eventdagen
      • Masterclass
    • Nyheds arkiv
    • Møde & Eventmagasinet
    kursuslex.dk
    Forside»Møde & Event News»Madkastellet tager over i Peter Lieps Hus

    Madkastellet tager over i Peter Lieps Hus

    august 24, 2022
    Del
    Facebook Twitter LinkedIn Email

    Peter Lieps Hus i Dyrehaven ved København har fået nye forpagtere og er blevet renoveret.

    Det mere end 100 år gamle traktørsted Peter Lieps Hus i Dyrehaven har fået nyt liv. Huset er blevet renoveret fra gulv til loft og står nu med friske, lyse lokaler, nye møbler og et helt nyt team i køkkenet og i restauranten. 

    ”Vi har arbejdet hårdt siden i vinters på at bringe huset op til en stand, så alt står skarpt og flot og med en menu, som afspejler stedet vi ligger,” siger Stig Thorsteinsson, som er daglig leder af Peter Lieps.

    Det er restaurantvirksomheden Madkastellet, der har overtaget Peter Lieps Hus. Madkastellet driver blandt andet også de anmelderroste Brede Spisehus og Restaurant Mark og 12 andre restauranter i Københavnsområdet. 

    Gennem sommeren har de nye forpagtere fået de sidste ting til at falde på plads i huset, og restauranten er nu klar til både frokost- og aftengæster. Samtidig er husets andre lokaler til konference- og festbrug også blevet opgraderet, så de fx kan lægge plads til møder og konferencer. 

    Havestuen, som ligger i forlængelse af selve hovedhuset, vil også være en del af konference- og selskabslokalerne men vil desuden være ramme om langbordsmiddage, grillaftener, juletræssalg og andre særarrangementer.

    Menuen på Peter Lieps har stadig forbindelse til det traditionsrige, danske krokøkken. Men den er blevet afpudset og opgraderet, så maden nu er helt moderne og ikke mindst har stærke referencer til omgivelserne omkring huset: skoven og havet tæt på.

    Derfor finder man blandt andet tatar af hjort, ”hønsesalat” på fasan og friske fiskeretter samt masser af svampe, urter og eksempelvis hjemmelavede pølser fra hjortene i Dyrehaven.

    Se mere om Peter Lieps Hus

    Comments are closed.

    Demo
    Møde & Eventmagasinet 2022 - 4
    Demo
    Kontakt

    Kursuslex
    Bregnerødvej 132, 1. sal
    3460 Birkerød

    Tlf: 70 22 11 73
    Email: kursuslex@kursuslex.dk

    Inspirationsarrangementer

    Møde & Eventmessen.
    Møde & Eventdagen.
    MødeMekka.

    Quicklinks

    Konference.dk.
    Konferencesteder.
    Tilmeld nyhedsmail.
    Bestil magasin.
    Persondatapolitik.
    Cookie.

    Facebook Instagram LinkedIn

    Skriv ovenfor, og tryk på Enter for at søge. Tryk på Esc for at annullere.