Masterclass

Skal du have en plads på Optimeet’s Masterclass-forløbet fra april?


Den 4. april starter Optimeet Masterclass-forløbet, hvor du som mødeplanlægger har mulighed for at udvikle dig i et struktureret forløb. 

Optimeet Masterclass er et tilbud til den erfarne møde- og eventplanlægger, der ønsker at udvikle kompetencer til at skabe mere værdifulde møder, arrangementer og events. 

Flere mødeplanlæggere har allerede tilmeldt, men der er stadig ledige pladser. Her er udtalelser fra et par af de kommende deltagere:

”Jeg har brug for et netværk inden for eventansvarlige, hvor vi sammen kan skabe en legegruppen, der kan blive udfordret fagligt. Der skal være plads til at dumme sig, øve og blive klogere sammen.” Pernille Nihøj, adm. sagsbehandler, Uddannelsesforbundet.

”Jeg har tidligere deltaget i et lignende forløb (FUEL) og udover at blive opdateret på nye tendenser, idéer og venues, fik jeg et netværk af mødeplanlæggere, som jeg stadig har glæde af.” Susanne Løndal Nielsen, adm. medarbejder, Dansk Kiropraktor Forening

Som deltager i Optimeet Masterclass får du blandt andet:

– Nye modeller, viden og sparring til at hæve kvaliteten af møder, arrangementer og events.

– Viden og sparring til at øge produktivitet og effektivitet.

– Læring om at øge den interne forankring af arrangementer og events i organisation og ledelse.

– Værktøjer og tilgange til at udfordre og sparre med ledelsen om at skabe mere værdifulde møder og events.

– Konkret sparring på egne opgaver/udfordringer ved aktuelle møder, arrangementer og events.

– Tætte netværk med andre senior møde-, arrangements- og eventansvarlige.

– Optimeet Masterclass forudsætter, at deltagerne har stor erfaring i – og mestrer – de praktiske, operationelle og kommunikative aspekter af møder, events og arrangementer.

På Optimeet Masterclass optages et begrænset antal deltagere, der undervises i et dynamisk, vidensbaseret og deltagerinvolverende miljø.

Der udleveres diplom efter afsluttet Masterclass.

Efter afsluttet forløb opfordres deltagerne til at indgå i Optimeet Masterclass-netværket, som afholder 2 årlige møder samt løbende sparring gennem en lukket gruppe på LinkedIn.

Optimeet Masterclass blev første gang gennemført i 2020 med stor succes, og alle deltagerne er i dag aktive medlemmer af Optimeet Masterclass-netværket.