Det seneste nummer

Møde & Eventmagasinet Nr. 6, 2016 er på gaden

Møde og Eventmagasinet nr. 6, 2016

Du får tips til møde- og eventplanlægningen i 2017, og kan læse mange spændende artikler bl.a. om brødrene Brian og Arne Nielsson, som fortæller om deres bedste mødeoplevelse.

Læs mere

Læs tidligere udgaver


Artikler fra Møde og Eventmagasinet

Nedenfor bringer vi et udpluk af artikler fra Møde & Eventmagasinet.

 

Se flere artikler


04-11-2016
Mit bedste møde

10-dobbelt verdensmester og OL-sølvvinder i kanoroning Arne Nielsson og multi-iværksætteren Brian Nielsson holder begge meget af at sætte vanerne ud af spil og lade nysgerrigheden, viljen, disciplinen og indsigten komme til. Det kommer du til at høre meget mere om på et kommende MødeMekka og til Møde & Eventmessen i marts.

>>Læs mere
04-11-2016
Ny-klassiske toner på mødebuffeten

På Odense Congress Center valgte man efter sommerferien at vinke farvel til den traditionelle frokostbuffet. I stedet fokuserer køkkenet nu på velkendte klassikere tilsat et moderne tvist, og det er noget, som gæsterne har taget god imod.

>>Læs mere
30-09-2016
Ny event for mødebookere i Øresundsregionen

”Meeting Live 2016 - Øresund” er navnet på det spændende arrangement, som Kursuslex i samarbejde med svenske Compro Möten ” Event afholder fredag d. 7. oktober i Malmø.

>>Læs mere
30-09-2016
Mødelokalet gentænkt – et oplevelses- og læringsrum

Det er mandag morgen. Der er røre på gangen. Kurset skal til at begynde, men stik imod det sædvanlige foregår opstarten ikke i lokale 2A (klassisk opstilling, fuld mødepakke, udluftning i første og tredje pause), men i foyeren. Hvad er nu det, og hvad skal vi gøre af os selv?

>>Læs mere
19-08-2016
Kamp om opmærksomhed

Nyhedsbreve fra hoteller og konferencecentre bliver stort set læst – men langt fra hver gang og ofte ikke særlig grundigt. Mange foretrækker selv at finde den information, de har brug for, på nettet.

>>Læs mere
19-08-2016
Legende møder ER bare bedre

Det er nu videnskabeligt dokumenteret, at sjove møder giver bedre resultater end kedelige…

>>Læs mere
06-06-2016
Bryd spise-mønstrene!

Der er behov for at ændre den gængse konferencemiddag og tænke nyt, mener Rasmus Bo Bojesen, der her giver 10 gode råd til mødeplanlæggeren om forberedelsen af – for mange dagens højdepunkt -måltidet.

>>Læs mere

Om Møde & Eventmagsinet

Magasinet for alle der arrangerer møder, kurser konferencer, seminarer, kongresser og events

Om Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet er et magasin sprængfyldt med ideer, tips, råd og nye tanker om professionel møde- og eventplanlægning samt nyheder fra leverandørerne.

 

Magasinet udkommer 6 gange årligt og sendes til omkring 12.000 personer som arbejder med at planlægge møder, kurser, konferencer, seminarer, kongresser, fester, events m.m samt andre aktører i mødebranchen.

 

Få sendt Møde & Eventmagasinet

Kontakt

Ring eller skriv til redaktionen

Redaktionen er altid på jagt efter gode historier som interesserer planlæggere af møder, kurser, konferencer og events mv.

Sidder du inde med en god historie, nyhed eller andet relevent input så ring på 70 22 11 73 eller skriv til os.
 

Skriv til redaktionen

Få magasinet gratis

Bestil og få sendt Møde & Eventmagasinet

Arbejder du med at planlægge og/eller arrangere møder, kurser, konferencer, seminarer, fester, events eller lignende kan du modtage Møde & Eventmagasinet ganske gratis.

Magasinet postomdeles 6 gange årligt.

Bestil magasinet


?