Det seneste nummer

Møde & Eventmagasinet Nr. 5, 2016 er på gaden

Møde og Eventmagasinet nr. 5, 2016

Temaet er, Mødelokalet. Hvordan indretter du det og bruger det bedst? Du kan også læse om Karen Marie Lillelunds bedste møde og mange andre spændende artikler.

Læs mere

Læs tidligere udgaver


Artikler fra Møde og Eventmagasinet

Vi bringer hele eller dele af udvalgte artikler fra Møde & Eventmagasinet her på siden. Nedenfor ser du de seneste.

 

Se flere artikler


30-09-2016
Ny event for mødebookere i Øresundsregionen

”Meeting Live 2016 - Øresund” er navnet på det spændende arrangement, som Kursuslex i samarbejde med svenske Compro Möten ” Event afholder fredag d. 7. oktober i Malmø.

>>Læs mere
30-09-2016
Mødelokalet gentænkt – et oplevelses- og læringsrum

Det er mandag morgen. Der er røre på gangen. Kurset skal til at begynde, men stik imod det sædvanlige foregår opstarten ikke i lokale 2A (klassisk opstilling, fuld mødepakke, udluftning i første og tredje pause), men i foyeren. Hvad er nu det, og hvad skal vi gøre af os selv?

>>Læs mere
19-08-2016
Legende møder ER bare bedre

Det er nu videnskabeligt dokumenteret, at sjove møder giver bedre resultater end kedelige…

>>Læs mere
19-08-2016
Kamp om opmærksomhed

Nyhedsbreve fra hoteller og konferencecentre bliver stort set læst – men langt fra hver gang og ofte ikke særlig grundigt. Mange foretrækker selv at finde den information, de har brug for, på nettet.

>>Læs mere
06-06-2016
Bryd spise-mønstrene!

Der er behov for at ændre den gængse konferencemiddag og tænke nyt, mener Rasmus Bo Bojesen, der her giver 10 gode råd til mødeplanlæggeren om forberedelsen af – for mange dagens højdepunkt -måltidet.

>>Læs mere
06-06-2016
Wining & Dining i Tivoli

Når det kommer til festmad, er Nimb Event leveringsdygtige til selv de helt store arrangementer med flere tusinde deltagere. I øvrigt er der mange nyheder i Tivoli i år, bl.a. brødrene Prices ”diner”.

>>Læs mere
07-04-2016
Chili Claus bedste møde

-Det var et sats. Jeg anede ikke, om der ville komme nogen. Men det gjorde der. Det allerbedste for mig var, at jeg fik ansigter på nogle af de mennesker, der stod bag de mange ’likes’ på Facebook, fortæller entertainer og foredragsholder Chili Klaus.

>>Læs mere

Om Møde & Eventmagsinet

Magasinet for alle der arrangerer møder, kurser konferencer, seminarer, kongresser og events

Om Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet er et magasin sprængfyldt med ideer, tips, råd og nye tanker om professionel møde- og eventplanlægning samt nyheder fra leverandørerne.

 

Magasinet udkommer 6 gange årligt og sendes til omkring 12.000 personer som arbejder med at planlægge møder, kurser, konferencer, seminarer, kongresser, fester, events m.m samt andre aktører i mødebranchen.

 

Få sendt Møde & Eventmagasinet

Kontakt

Ring eller skriv til redaktionen

Redaktionen er altid på jagt efter gode historier som interesserer planlæggere af møder, kurser, konferencer og events mv.

Sidder du inde med en god historie, nyhed eller andet relevent input så ring på 70 22 11 73 eller skriv til os.
 

Skriv til redaktionen

Få magasinet gratis

Bestil og få sendt Møde & Eventmagasinet

Arbejder du med at planlægge og/eller arrangere møder, kurser, konferencer, seminarer, fester, events eller lignende kan du modtage Møde & Eventmagasinet ganske gratis.

Magasinet postomdeles 6 gange årligt.

Bestil magasinet


?