Det seneste nummer

Møde & Eventmagasinet Nr. 3, 2016 er på gaden

Møde og Eventmagasinet nr. 3, 2016

Temaet i det nyeste magasin er, Maden og mødestedernes madfilosofi i forbindelse med møder og events. Du kan også læse om Lisbeth Knudsens bedste møde og mange andre spændende artikler.

Læs mere

Læs tidligere udgaver


Artikler fra Møde og Eventmagasinet

Vi bringer hele eller dele af udvalgte artikler fra Møde & Eventmagasinet her på siden. Nedenfor ser du de seneste.

 

Se flere artikler


07-04-2016
Chili Claus bedste møde

-Det var et sats. Jeg anede ikke, om der ville komme nogen. Men det gjorde der. Det allerbedste for mig var, at jeg fik ansigter på nogle af de mennesker, der stod bag de mange ’likes’ på Facebook, fortæller entertainer og foredragsholder Chili Klaus.

>>Læs mere
07-04-2016
Tidens tekniske tendenser

Mødeteknologien er midt i en rivende udvikling. Møde & Eventmagasinet har talt med Frank Gooding fra ProShop Europe, der er i daglig berøring med udfordringerne i mødeteknik. Han ser tre klare tendenser i tiden.

>>Læs mere
11-03-2016
Få de introverte med på møderne

Hele 30-50 pct. af befolkningen er introverte personer, men alligevel tilgodeser indholdet og forløbet på større møder eller konferencer sjældent deres forudsætninger for læring og socialisering.

>>Læs mere
11-03-2016
"De bliver så glade"

Jenny A. í Heiðunumer certificeret Meetovator på Hotel Føroyar i Torshavn og går direkte til biddet i sine forberedelses-samtaler med kunderne, når der skal planlægges. Hun er vild med at hjælpe dem til at få bedre møder og events. Det er de også.

>>Læs mere
09-11-2015
Udland: Slovenien, en lille perle

Det er nok ikke lige den destination, man har gået og tænkt på de sidste mange år. Men der er ingen tvivl om, at den nordligste del af eks-Jugoslavien kan blive et trækplaster for især aktive og eksklusive mødegrupper.

>>Læs mere
09-11-2015
Er der Wi-Fi nok til dine gæster?

Event app markedet forventes at stige kraftigt i 2016, men inden du investerer i en app til din næste event, er det vigtigt at vurdere, om netværket på eventstedet er kraftigt nok til at håndtere dine gæsters brug af app’en. Det kan være sin sag at finde ud af, så i denne udgave af Tech-klummen kigger vi på nogle redskaber til at vurdere, om det er tilfældet.

>>Læs mere
01-10-2015
Hvad betyder CSR-kravene i statsaftalerne?

I statens aftaler med hoteller og konferencecentre er miljøkrav en forudsætning for at blive lukket ind i det pæne selskab. Spørgsmålet er dog, om de statslige institutioner (og de ikke-statslige) vælger mødesteder på basis af den grønne profil, eller om andre faktorer også spiller ind? 

>>Læs mere

Om Møde & Eventmagsinet

Magasinet for alle der arrangerer møder, kurser konferencer, seminarer, kongresser og events

Møde & Eventmagasinet er et magasin sprængfyldt med ideer, tips, råd og nye tanker om professionel møde- og eventplanlægning samt nyheder fra leverandørerne.

 

Magasinet udkommer 6 gange årligt og sendes til omkring 12.000 personer som arbejder med at planlægge møder, kurser, konferencer, seminarer, kongresser, fester, events m.m samt andre aktører i mødebranchen.

 

Få sendt Møde & Eventmagasinet

Kontakt

Ring eller skriv til redaktionen

Redaktionen er altid på jagt efter gode historier som interesserer planlæggere af møder, kurser, konferencer og events mv.

Sidder du inde med en god historie, nyhed eller andet relevent input så ring på 70 22 11 73 eller skriv til os.
 

Skriv til redaktionen

Få magasinet gratis

Bestil og få sendt Møde & Eventmagasinet

Arbejder du med at planlægge og/eller arrangere møder, kurser, konferencer, seminarer, fester, events eller lignende kan du modtage Møde & Eventmagasinet ganske gratis.

Magasinet postomdeles 6 gange årligt.

Bestil magasinet


?