Det seneste nummer

Møde & Eventmagasinet Nr. 4, 2016 er på gaden

Møde og Eventmagasinet nr. 4, 2016

Temaet i det nyeste magasin er, Julefesten og julegaven. Du kan også læse om Paprika Steens bedste møde og mange andre spændende artikler.

Læs mere

Læs tidligere udgaver


Artikler fra Møde og Eventmagasinet

Vi bringer hele eller dele af udvalgte artikler fra Møde & Eventmagasinet her på siden. Nedenfor ser du de seneste.

 

Se flere artikler


19-08-2016
Kamp om opmærksomhed

Nyhedsbreve fra hoteller og konferencecentre bliver stort set læst – men langt fra hver gang og ofte ikke særlig grundigt. Mange foretrækker selv at finde den information, de har brug for, på nettet.

>>Læs mere
19-08-2016
Legende møder ER bare bedre

Det er nu videnskabeligt dokumenteret, at sjove møder giver bedre resultater end kedelige…

>>Læs mere
06-06-2016
Bryd spise-mønstrene!

Der er behov for at ændre den gængse konferencemiddag og tænke nyt, mener Rasmus Bo Bojesen, der her giver 10 gode råd til mødeplanlæggeren om forberedelsen af – for mange dagens højdepunkt -måltidet.

>>Læs mere
06-06-2016
Wining & Dining i Tivoli

Når det kommer til festmad, er Nimb Event leveringsdygtige til selv de helt store arrangementer med flere tusinde deltagere. I øvrigt er der mange nyheder i Tivoli i år, bl.a. brødrene Prices ”diner”.

>>Læs mere
07-04-2016
Chili Claus bedste møde

-Det var et sats. Jeg anede ikke, om der ville komme nogen. Men det gjorde der. Det allerbedste for mig var, at jeg fik ansigter på nogle af de mennesker, der stod bag de mange ’likes’ på Facebook, fortæller entertainer og foredragsholder Chili Klaus.

>>Læs mere
07-04-2016
Tidens tekniske tendenser

Mødeteknologien er midt i en rivende udvikling. Møde & Eventmagasinet har talt med Frank Gooding fra ProShop Europe, der er i daglig berøring med udfordringerne i mødeteknik. Han ser tre klare tendenser i tiden.

>>Læs mere
11-03-2016
Få de introverte med på møderne

Hele 30-50 pct. af befolkningen er introverte personer, men alligevel tilgodeser indholdet og forløbet på større møder eller konferencer sjældent deres forudsætninger for læring og socialisering.

>>Læs mere

Om Møde & Eventmagsinet

Magasinet for alle der arrangerer møder, kurser konferencer, seminarer, kongresser og events

Om Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet er et magasin sprængfyldt med ideer, tips, råd og nye tanker om professionel møde- og eventplanlægning samt nyheder fra leverandørerne.

 

Magasinet udkommer 6 gange årligt og sendes til omkring 12.000 personer som arbejder med at planlægge møder, kurser, konferencer, seminarer, kongresser, fester, events m.m samt andre aktører i mødebranchen.

 

Få sendt Møde & Eventmagasinet

Kontakt

Ring eller skriv til redaktionen

Redaktionen er altid på jagt efter gode historier som interesserer planlæggere af møder, kurser, konferencer og events mv.

Sidder du inde med en god historie, nyhed eller andet relevent input så ring på 70 22 11 73 eller skriv til os.
 

Skriv til redaktionen

Få magasinet gratis

Bestil og få sendt Møde & Eventmagasinet

Arbejder du med at planlægge og/eller arrangere møder, kurser, konferencer, seminarer, fester, events eller lignende kan du modtage Møde & Eventmagasinet ganske gratis.

Magasinet postomdeles 6 gange årligt.

Bestil magasinet


?