Konferencestedet Kragerup Gods har ansat ny driftsdirektør samt ny køkkenchef.
Kragerup Gods på Vestsjælland har ansat ny driftsdirektør samt ny køkkenchef.
Den nye driftsdirektør på godset er Charlotte Juhl-Hammerschmidt. Hun skal fremover have fokus på de mange gæsteoplevelser, der hver dag er i spil på hotellet, restauranten, konferenceafdelingen og aktivitetsparken på Kragerup Gods.
“Jeg er utrolig glad for at kunne præsentere en stærk og fagligt kompetent driftsdirektør til posten,” siger godsejer Regitze Dinesen.
Charlotte Juhl-Hammerschmidt kommer senest fra en stilling som hotel manager hos Zleep Hotels og har været hotel manager og front office manager hos Arp-Hansen Hotel Group gennem 16 år.
”Jeg er stolt over at skulle varetage ansvaret som driftsdirektør på dette smukke sted, hvor det sitrer af personlig service, hjemlig hygge og glade medarbejdere. Jeg glæder mig til at bringe min erfaring inden for drift, økonomi, ledelse og medarbejderudvikling i spil,” siger hun
Som ny køkkenchef har Kragerup Gods ansat Kristian Berg Madsen. Hans karriere har senest udspillet sig hos Michelin-restauranten Frederiksminde, og tidligere har han arbejdet på Restaurant Carl-Peter Brasserie, Restaurant B-spis og Ti Trin Ned.
Kristian Berg Madsen har trods sin unge alder – 29 år – allerede fået flere udmærkelser, heriblandt Oluf Brønnums ”Upcoming Chef of the Year”, og deltaget i konkurrencer såsom Årets Kok og Kartoffelprisen.
Den nye køkkenchef kommer til at sætte sin helt egen personlige signatur i Restaurant Blixen og køkkenet på Kragerup. Han er kreativ og legesyg i et køkken og inspireret af at få ekstremt meget smag ud af enkelte råvarer.
”Jeg ser frem til at bruge løs af de mange skønheder lige udenfor døren, herunder frugter, urter og grøntsager – og ikke mindst at anvende proteinafgrøder såsom kikærter og linser fra egne marker.
Jeg vil bidrage til at, friskhed, høj kvalitet og den korte distance fra jord til bord fortsat forbliver en signatur for Kragerup,” siger Kristian Berg Madsen.