07.09.2017Møde & Event News

Køb et hotel for 2.5 mio. kroner

De første har allerede henvendt sig for at blive ejer af hotellet med konferencefaciliteter op til 200 personer.

Borgerforeningen Foreningen Glamsbjerg, som i 2006 overtog Hotel Glamsbjerg ved at stifte et aktieselskab, har nu sat det til salg. Ifølge Fyens Stiftstidende kan det 132 år gamle Glamsbjerg Hotel erhverves or 2,5 millioner kr. Det blev besluttet på en ekstraordinær generalforsamling i selskabet Glamsbjerg Hotel A/S i sidste uge.

"Vi går nok ud og udbyder det sådan, at vi har en mindstepris på 2,5 millioner. Det vil sige, derved kan både aktionærer, kreditforeninger og Foreningen Glamsbjerg få deres penge hjem. Det er et meget lille beløb. Det er ikke mere end et godt parcelhus," siger Bent Schmidt til avisen.

Ifølge avisen har der allerede været udvist interesse for hotellet. "Vi forsøger at snakke med dem, der henvender sig. Men hvem der har henvendt sig, kan jeg ikke sige mere om af gode grunde, siger Bent Schmidt til avisen.

Glamsbjerg Hotel opstod i 1884, da der var et behov for det, der blev kaldt et gæstgiveri, da Assensbanen der forbandt Odense/Tommerup/Assens – og derimellem Glamsbjerg – åbnede. I 1920 brændte hotellet ned til grunden, men blev genopført som det står idag. Hotellet har haft mange ejere, men især W.A. Carstensen som drev hotellet mellem 1907-1947 formåede at gøre Glamsbjerg Hotel til et kendt mødested på egnen. Hotellet rummer 16 værelser, restaurant og bar samt selskabslokaler og konferencefaciliteter op til 200 mennesker. (Kilde: Byens Ejendom).

Se mere om Glamsbjerg Hotel


?