Advertorial

Her har selv maden nærhed

En time fra København ligger en ganske særlig naturenklave med ro og hjemlig stemning direkte ned til Østersøen.

På Konference & Hotel Klinten ved Stevns oplever mødedeltagerne en hjemlig stemning og mærker den ro, som gavner nærværet under mødet. Selv kaffepauserne får stor værdi, fordi man kan indånde den friske luft og dyppe fødderne i vandkanten lige foran mødelokalet.

Måltiderne er et kapitel for sig!

Omsorg og hjemlig stemning er vigtige nøgleord for Konference & Hotel Klinten ved Stevns, hvor reglerne er få og friheden stor. Her modtages man som en ven af huset og man følges altid personligt frem til lokalet, hvor man skal være. ”Klinten” er et mødested, hvor folk bliver stamgæster. Ikke mindst på grund af maden. Den er i en liga for sig selv. Køkkenchef Claus Valdemar er, hvad man kunne kalde en holistisk kok. Nærhed er hans mantra for alt, hvad han gør. Han inddrager både vejret, deltagernes aktivitetsniveau, køn og alder i sit valg af menu. Claus Valdemar er opmærksom på næsten alt omkring sig og tilpasser maden derefter. Han har oparbejdet et nært forhold til de nærliggende fem gårde og laver altid menuen efter, hvilke råvarer, der er i top lige nu

”Salaten skal være skåret samme dag, og hvis det regner, sender jeg bønderne ud at grave kartoflerne op med hånden,” lyder det fra den krævende og erfarne kok med fortid både på d’Angleterre, Svinkløv og Hotel Skt. Petri.

Højt til loftet

Mødelokalerne er lyse og lever op til de højeste it-standarder. Naturen, som omgiver hotellet, har udendørs ”møderum”, walk & talk stier og et meget stort udbud af seværdigheder. Blandt andet Koldkrigsmuseet for de historisk interesserede og naturligvis Stevns Klint, som er på listen hos Unescos Verdensarv. Værelserne fås med udsigt direkte til havet. Så man er man på forkant med de positive tanker allerede, når man trækker gardiner fra om morgenen.

Hos ”Klinten” bliver deltagerne ikke lokket på shopping eller barer i byen. Her dyrker man fællesskabet i naturen, i loungeområdet eller i de mange hyggekroge. Der er altid latter i det, som de ansatte kalder ”legerummet” med bordfodbold, dart, bordtennis og andre samlende aktiviteter efter middagen.

En særlig event på stedet kaldes ”Teambonding”, som er teambuilding med fokus på empati og social kommunikation. Alle kan være med.

Fakta om Konference & Hotel Klinten: Statsaftale for offentlige virksomheder. Kulinarisk restaurant, 6 mødelokaler (op til 135 personer), 6 grupperum, hyggekroge, lounge- og caféområder og gratis rådgivning ved planlægning. Mødelokaler, lounges og værelser er renoveret for 14. mio. kr. fra 2014-2017.

Læs mere om Konference & Hotel Klinten


?