06.06.2017Møde & Event News

Hotelkæden Sinatur åbner "Folkekøkken" på Bornholm

I forbindelse med Folkemødet på Bornholm vil gæsterne kunne opleve Sinaturs gastronomiske niveau i 2 restauranter.

Ambitionen med at deltage med restauranter i forbindelse med Folkemødet på Bornholm er, at endnu flere danskere vil kende Sinatur som en hotel- og
konferencekæde med et højt gastronomisk niveau.

”Vi tager på Folkemødet, fordi vi gerne vil vise, hvem Sinatur er, og hvad vi er kendt for. Selv om vi får bornholmsk jord under fødderne, er det vigtigt for os, at alt er, som det plejer at være på vores 6 konferencehoteller i Sinatur. Og her er udsigten altid god og gastronomien i top, så det ændrer vi selvfølgelig ikke på,” siger Kari Brandsgård, der er hoteldirektør på Sinatur Hotel Haraldskær i Vejle.

Sinatur vil holde til i Kampeløkke Havn i Allinge, i hjertet af Folkemødet, hvor man med udsigt over Østersøen kan sætte sig til rette i Folkerestauranten og nyde en 3-retters menu eller slå et smut forbi Folkekøkkenet og tage noget hurtig mad med sig.

”I Sinatur sætter vi en ære i at tilberede vores menuer med udgangspunkt i friske, lokale og økologiske råvarer, og det tager vi også med til Bornholm” siger Kari Brandsgård. "Vores Folkemødemenuer er baseret på råvarer fra de lokale leverandører, vi plejer at bruge. Vores gæster kan blandt andet glæde sig til at smage på torsk fra Vesterhavet, grøntsager fra Assens og iscreme fra Kibæk.”

Læs mere om Sinatur på Folkemødet


?