19.06.2017Møde & Event News

Hvis et hotel var en smuk housecoat…

Den 8. juni åbnede Hotel Skt. Petri efter en komplet renovering, som blev beundret af over 500 fremmødte gæster.

Den 8. juni åbnede Hotel Skt. Petri efter en komplet renovering, som i dag præsenterer et univers hvor behagelig stemning, stramt design og blødt interiør gør både lobby, værelser, restaurant og møderum til noget helt særligt.

Som en hemmelig æske ligger Hotel Skt Petri midt i Københavns centrum med Wilhelm Lauritzens funkisbygningen vendt ud mod Krystalgade og et fantastisk designmæssigt eventyr, som åbenbarer sig, når man åbner ”æsken” og går indenfor.

Hotellet er netop genåbnet med 20 nye værelser, ny restaurant, ny bar og ny kunst af blandt andre Bjørn Nørgaard og Tal R. Stemningen på værelserne kan bedst beskrives som en dansk designversion af et hotel midt i Roms centrum, fordi man fra vinduerne kan se ud på kirketårne, spir og Rundetårn. Selv standardværelserne er store og af den slags, der slynger sig om gæsten med varme og behagelige farver. Hvid vægge med et billede over sengen findes ikke her.

”Vi har ønsket at skabe de rammer, som gør, at folk bliver mere skarpe og effektive, fordi omgivelserne er med til at løfte. Hotellet har fået en wow-faktor, som bidrager til at tænke mere ud af boksen og få lidt mere gå-på-mod. Der sker noget i folk, når de tager rulletrappen op til det nye miljø og gårdhaven, der ligger som en ”Secret Garden” midt i København," siger hoteldirektør Jesper Stubgaard.

Hotellet har siden 2013 været drevet af den norske kæde Nordic Choice Hotels, som har gennemført en totalrenovering af hotellet. ”Skt. Petri skal være et sted, hvor man nyder livet og oplever et serviceniveau helt i verdensklasse,” siger den norske ’hotelkonge’ Petter Stordalen, som står i spidsen for Nordic Choice-kæden. Hotel Skt. Petri’s restaurant rummer både hyggelige sidde-grupperinger og en overraskende stemning af metro-design og højt til loftet. Ingen ville drømme om, at der fandtes så mange overraskelser bag murene. Endda også en gårdhave midt i byen. Hotellet har i alt 288 værelser, et stort eventrum, der kan deles i to, samt fem mindre møderum.

Læs mere om Hotel Sankt Petri


?