07.06.2017Møde & Event News

Lær at inddrage sanserne i mødet

Moods & Meetings er en ny konference med masser af inspiration til dig, der planlægger, arrangerer og indkøber møder, konferencer og events.

Man kan lytte, man kan se, og man kan tale under et møde. Men man kan mere end det. Prøv dine møde-sanser af på en ny heldags-konference den 24. august på IDA Mødecenter. Her vil du sanse dig igennem en dag, hvor du inddrages i helt nye måder at lære på. Du kommer til at lære gennem oplevelser og viden, som forstærker budskaberne på helt nye måder. Du vil få ideer og måder, som er lige til at tage med hjem og bruge i jeres egne møder og konferencer.

Moods & Meetings tager afsæt i både høre-, føle-, smags-, lugte- og synssansen. Det bliver en anderledes måde at være sammen på, som givet vil bringe deltagerne tættere sammen. På dagen bliver der mulighed for at netværke med andre møde- og konferenceplanlæggere.

Speakere på dagen:

Jonathan Løw, serie-iværksætter, forfatter og foredragsholder. I sit indlæg fortæller han, hvordan vi ofte fokuserer på oplægsholdere, teknik, catering o.l. Men tænk hvis hele essensen af gode møder, gode events og god ledelse starter med at lytte højere - til dig selv og til omverdenen?

Ellen Hillingsøe, skuespiller og erfaren foredragsholder: På Moods & Meetings giver hun mange års erfaringsbaseret indlæring videre og fortæller, hvordan vi kan bruge vores kropssprog og sanser til at blive nærværende i nu’et.

Bastian Overgaard, ekspert i stilhed og effektiv mødeledelse: Med afsæt i forskning og Bastians imponerende resultater med silent co-creation afslører han, hvordan du med få sekunders stilhed kan skabe intense øjeblikke, der forstærker indlæringen gennem en meget stærk tilstedeværelse og sansning.

Læs mere om Moods & Meetings


?