08.05.2018Møde & Event News

Maritim og bæredytig mad til mødegæster og søfolk

Et meget maritimt venue i Nordsjælland lancerer bæredygtig sømandskost til møderne.

Kan konserves være cool? Når det gøres bæredygtigt, med fisk af højeste kvalitet og farverig indpakning, er svaret ja. M/S Museet for Søfart relancerer nu cafeen med nyt menukort med fokus på det maritime og bæredygtige.

"’Vi har valgt at relancere museets menu, så man som gæst får en oplevelse, der hænger sammen med resten af museet. Vi fokuserer på det maritime og historien bag, kombineret med alt det nye," siger Mai Maria Beck, kommerciel chef på M/S Museet for Søfart.

Cool konserves og sømandskost til møderne

Med den nye menu er museet blandt de første, der introducerer et bæredygtigt koncept med fokus på at eliminere madspild – med konserves. Museet samarbejder med ’Grøndals’, der importerer konserves – sardiner, makrel og tun af højeste kvalitet - ansvarligt fisket og produceret. Og dertil kommer andre retter med det maritime i fokus.

Ud over konserves med matchende side dishes, er der også solid og historisk sømandskost samt vegetarmad på kortet. Alt kan nydes af museets daglige gæster i cafeen og kan også bestilles til møder og andre arrangementer, der holdes på M/S Museet for Søfart. 

M/S Museet for Søfart er et landsdækkende specialmuseum for dansk søfart fra middelalderen til i dag. Som venue er museet en del af netværket Unikke Mødesteder i Kongernes Nordsjælland. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om M/S Museet for Søfart som venue


?