12.09.2017Møde & Event News

Millionrenoveret lounge til 1000 gæster

Efter hundredevis af arbejdstimer er loungens 1000 m2 nu åbne for konference-, møde- og festarrangementer. Åbningsreception 22.9.

Sommeren igennem har en stor gruppe håndværkere og teknikere tilsammen brugt hundredevis af arbejdstimer på at føre BDO Lounge i Viborg op i superligaen for konference-, møde- og festarrangementer.

Ved et stort Åbent hus-arrangement fredag den 22. september får alle interesserede mulighed for at opleve den ”nye”, fleksible og kundevenlige BDO Lounge, der ligger i Stadion-komplekset midt i Viborgs oplevelsesområde og drives som en del af Tinghallen A/S.

"Tinghallen A/S har investeret et større millionbeløb i projektet, hvilket gør os til en betydende spiller på markedet for møder, konferencer og fester. BDO Lounge fremstår nu i en helt ny og topmoderne udgave, hvor vi kan byde vores gæster på langt bedre forhold, større fleksibilitet og endnu højere service, end vi hidtil har haft mulighed for, siger adm. dir. Claus Donslund i en pressemeddelelse.

Alt fra lofter, vægge og gulve til ventilation og belysning, lydudstyr, møblement, projektorer, skærme og udsmykning er blevet fornyet. Nyt supermoderne køkken kan bespise mere end 1000 mennesker. Der er åbningsreception 22.9 kl. 13.00 - 19.00.

Læs mere om BDO Lounge


?