07.09.2017Møde & Event News

Nyt hotel i Øredstaden

Stor hotelkæde åbner hotel med 198 værelser og en receptions-bar, som bl.a. gæster fra Royal Arena kan benytte.

I samarbejde med ATP Ejendomme åbner Zleep Hotels et 198 værelser stort hotel på Hannemanns Allé som nabo til Royal Arena. "Zleep Hotel Copenhagen Arena" åbner i sommeren 2019 med 198 værelser, forlyder det i en pressemeddelelse.

På hotellet bliver der bar i forbindelse med receptionen, så koncertgængere og alle andre gæster kan få sig en tår at drikke i hotellets loungefaciliteter. Desuden bygges et parkeringshus ved hotellet og arenaen, som gør det nemt at komme til og fra med bil. I nærheden af hotellet ligger metrostation, indfaldsveje til motorvej, Københavns Lufthavn og parkeringshus. 

Kædens stærkeste kort er pris

Den danske hotelkæde består i dag af 9 hoteller i Danmark. Foruden offentliggørelsen af hotellet i Ørestad, har Zleep Hotels yderligere offentliggjort åbninger i Aalborg, Hillerød og nær Stockholm i 2019. Med Zleep Hotel Copenhagen Arena tager hotelkæden skridtet nærmere sit mål om at drive 20 hoteller i 2020.

"Det nye hotel i Ørestaden er en fantastisk mulighed for Zleep Hotels og en stærk tilføjelse til vores portefølje af hoteller. Vi har et stort ønske om at få yderligere kapacitet i det storkøbenhavnske marked, som længe har været inde i en sund vækst i efterspørgslen og ikke mindst i pris. Pris er lige præcis dér, hvor vi kan gøre en forskel for forbrugeren," siger Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Se mere om Zleep Hotels


?