13.09.2017Møde & Event News

Nyt hotel på Amager

Hotellet får 300 værelser. Opdragsgiver er allerede i kontakt med en hotelkæde, der kan drive hotellet.

Gefion Group har købt en grund på Engvej ved Femøren på Amager Strand af PFA Ejendomme for 130 millioner kr. Her skal der opføres et nyt hotel og ungdomsboliger fordelt på i alt 23.500 kvm. Projektet er budgetteret til 830 mio. kroner.

"Markedet for hoteller og ungdomsboliger i København er attraktivt og i fremgang. Antallet af hotelovernatninger stiger år for år. Der er kun 3 hoteller tæt på Københavns Lufthavn med tilsammen 900 værelser, så med væksten bliver der brug for dette nye hotel. Vi er i kontakt med en hotelkæde, som vil drive hotellet, siger Thomas W. Færch, adm. direktør i Gefion Group.

Det er Gefion Groups første hotelprojekt. Siden starten i 2013 har Gefion Group igangsat udviklingen af 25 projekter, hvoraf 18 projekter er i gang, og 7 projekter er afsluttet og solgt, dels til private boligkøbere, dels som grydeklare udviklingsprojekter til investorer. Selskabet er blot 4 år gammelt og er startet af administrerende direktør Thomas W. Færch og udviklingsdirektør Henrik Nissen. (Kilde: Byens Ejendom)

Se mere om Gefion Group


?