13.06.2018Møde & Event News

Pariserfest i Aarhus

Huset Carmel er genåbnet i starten af juni med komplet restaureret hotel og restaurant. Alt er inspireret af Paris i 20'erne

Det tidligere missionshus Carmel i Klostergade er efter en større ombygning og omstrukturering genåbnet med a la carte-restaurant og hotel. 1. juni åbnede Huset Carmel i Aarhus i en spritny version, nu med restaurant i den store festsal, som rummer 200 gæster. På en af de øvrige etager findes en møde/festsal med plads til 150. Huset Carmel består af i alt 4 etager på hver 400 kvadratmeter, og på etagerne over restauranten ligger Hotel Carmel med 14 værelser.

Perfekt til fester og mindre konferencer

"Vi har primært fokus på hotel og restaurant nu og supplerer med forskellige musikarrangementer engang imellem," siger husets ejer, Jørn Tækker. Stemningen i restauranten med det åbne køkken er stærkt inspireret af 20'ernes Paris. Ny køkkenchef er Søren Højbøg Hansen, tidligere køkkenchef på blandt andet Norsminde Kro. "Konceptet er, at maden er økologisk, primært dansk og sæsonbetonet. Alle vores retter er vegetariske, men man kan tilkøbe kød eller fisk" siger han.

I forbindelse med åbningen havde flere end 1000 gæster på forhånd reserveret bord på Restaurant Carmel. Den enorme interesse satte rekord for en Aarhus-restaurant hos reservations-sitet Dinnerbooking.dk.Kilde: Stiften.dk

Se mere om Huset Carmel


?