04.09.2017Møde & Event News

Red selv din seng og giv 10.000 kroner til Unicef

Gæsterne kan bl.a. donere penge ved at sige nej, tak til rengøring. Comfort Hotel på Vesterbro giver besparelsen til udsatte børn.

På Comfort Hotel Vesterbro står der en stor seng midt i lobbyen for at oplyse folk om Nordic Choice Hotels’ UNICEF-projekt Sweet Dreams Stay. Projektet går ud på at give børn, der er udsat for menneskehandel, et trygt sted at sove. I forbindelse med lanceringen af Sweet Dreams Stay søger Comfort Hotel Vesterbro efter en person, der vil donere 10.000 kroner til UNICEF og Sweet Dreams-projektet – uden at betale en krone!

"Dette projekt er meget vigtigt for Nordic Choice Hotels, og ikke mindst for Comfort Hotel. Sammen med vores gæster vil vi med dette bidrag sikre, at endnu flere børn udsat for menneskehandel får hjælp. For hver nat en gæst siger “nej tak” til rengøring af værelset, donerer Comfort Hotel 10 kroner pr. nat til UNICEF og kampen mod menneskehandel," siger hoteldirektør ved Comfort Hotel Vesterbro, Jesper Olesen i en pressemeddelelse.

På den måde håber hotellet at opnå, at endnu flere gæster springer rengøringen af værelset over. Lønnen for 6 timers arbejde er 10.000 kroner, der går ubeskåret til UNICEF og Sweet Dreams-projektet.

"Vi håber selvfølgelig, at vi får masse ansøgninger fra engagerede Københavnerne. Det er en nem måde at bidrage til en vigtig sag. I hotelsengen vil der også være tegnesager hele ugen. Vi opfordrer skoleklasser, børnehaver og familier til at tegne kunstværker med temaet ‘Dejlige drømme’ og aflevere dem på hotellet, eller at komme forbi på en udflugt eller til tegnehygge. Nordic Choice Hotels donerer 10 kroner pr. kunstværk, og pengene går direkte til Sweet Dreams-projektet," siger Jesper Olesen.

Sådan er du med til at donere


?