19.06.2017Møde & Event News

Scandic graduerer 18 toptalenter ved fornem ceremoni

Hotel Scandic i Stockholm lægger scene til, når fremtidige ledere står klar efter afslutning af en intern talentuddannelse.

18 toptalenter fra 5 lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland, har netop gennemført og afsluttet ”Talent@Scandic 2017”, hvor der fokuseres på udvikling af lederskab og forretningsforståelse.

Den 10 måneder lange uddannelse har fokus på udvikling af leder- og funktionelle kompetencer. Uddannelsen består af en række funktionelle områder i Scandics drift, hvor nøgleområderne er: Commercial Excellence, Operationel Excellence og Service Excellence.

Scandic Business School, som blev etableret i 1995, har gennem årene tilbudt kompetenceudvikling til flere tusinde medarbejdere og derigennem sikret professionel udvikling. I alle årene har samtlige talenter gennemført uddannelsen, og ca. 80% er avanceret til en højere position inden for 12 måneder efter endt uddannelse.

"Talent Management er en vigtig succes factor for Scandic. Det er en proaktiv måde at arbejde strategisk med de menneskelige ressourcer i koncernen. Vi ønsker at tiltrække og rekruttere, internt som eksternt, identificere potentiale, planlægge og udvikle kompetencer og ikke mindst udvikle vores medarbejders karriereveje og fastholde dem," siger HR-chef Anne Mette Pedersen.

Se mere om Scandic


?