Konferencecentret Severin har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i bronze.
Kursus- og konferencecentret Severin i Middelfart har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i bronze.
Det Økologiske Spisemærke er en gratis statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Spisemærket viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer på spisestedet, der er økologiske. Det fås i tre udgaver, hvor bronzemærket repræsenterer 30-60 procent økologi.
”Vi har i flere år arbejdet med økologi, lokale og bæredygtige fødevarer, og det har vi nu fået mærkning på,” siger Tina Pedersen, direktør for Severin.
”Det er vigtigt for os, at vi bruger råvarer i både køkken og restaurant, som er produceret økologisk, lokalt og bæredygtigt, så vidt det er muligt – og meget gerne, hvor vi kender vores leverandører og har en god dialog med dem,” siger Severin-direktøren.
Tildelingen af Det Økologiske Spisemærke er kun et af mange fokusområder indenfor verdensmålene på Severin, som har klare målsætninger for en endnu mere ansvarlig og miljøvenlig drift de kommende år.
Severin serverer dagligt grønt, lokalt og bæredygtigt til gæsterne. Herudover er 85 procent af konferencestedets vinkort økologisk, ligesom der serveres både økologisk kaffe og økologiske sodavand.