• Om os
    • Tilmelding til Nyhedsbrev
    • Bestil Magasin
    • Kursuslex produkter
    • Kontakt
    kursuslex.dk
    • Om os
    • Tilmelding til Nyhedsbrev
    • Bestil Magasin
    • Kursuslex produkter
    • Kontakt
    Facebook LinkedIn Instagram
    • Forside
    • Book dit næste mødelokale her
    • Arrangementer
      • Mødemekka
      • Møde & Eventmessen
      • Møde & Eventdagen
      • Masterclass
    • Nyheds arkiv
    • Møde & Eventmagasinet
    kursuslex.dk
    Forside»Møde & Event News»Sinatur byder landbrugselever indenfor

    Sinatur byder landbrugselever indenfor

    september 21, 2022
    Del
    Facebook Twitter LinkedIn Email

    Kokkene skal ud i markerne og landmændene ind i køkkenet i nyt Sinatur-projekt.

    Med projektet ’Fra Greb til Gaffel’ får landbrugselever mulighed for at komme ind i køkkenerne på Sinatur Hotel & Konference og se, hvordan de råvarer, de en dag skal producere, bliver tilberedt. Målet er at give dem en grundlæggende forståelse for, hvad det vil sige at servere sund og bæredygtig mad på bordene i restauranterne.

    “Hos Sinatur Hotel & Konference vil vi gerne have fremtidens økologiske producenter helt med ind på tallerkenen hos gæsterne i restauranten. Derfor inviterer vi de økologiske landbrugselever ind i køkkenet i en uge og sender Sinaturs kokkeelever ud i den friske luft på markerne,” siger Christina Nielsen, direktør Sixtus Sinatur Hotel & Konference.

    Ambitionen hos Sinatur Hotel & Konference er at drive konferencehoteller på naturens præmisser. Derfor er det også vigtigt at have en grundlæggende respekt for råvarer.

    “Netop på råvarer er vi hele tiden på jagt efter, hvordan vi kan opretholde et højt niveau i vores menuer, men samtidig spare på CO2-aftrykket. Derfor er det vigtigt, at vi har et tæt samarbejde med vores leverandører. Og her spiller de økologiske landmænd en vigtig rolle. Med dette projekt, har vi en unik mulighed for at lære af dem, der hver dag står med hænderne nede i mulden,” siger Christina Nielsen.

    Og det er ikke kun hos Sinatur Hotel & Konference. Over hele landet bytter økologiske landbrugselever og kokkeelever erhverv i denne uge fra mandag til fredag. Projektet ‘Fra Greb til Gaffel’ er skabt i samarbejde med Landbrug & Fødevarer for at klæde de to faggrupper på til at imødekomme de udfordringer, som vi står overfor i fremtidens fødevareproduktion.

    Se mere om møder på Sixtus Sinatur Hotel & Konference

    Comments are closed.

    Demo
    Møde & Eventmagasinet 2022 - 4
    Demo
    Kontakt

    Kursuslex
    Bregnerødvej 132, 1. sal
    3460 Birkerød

    Tlf: 70 22 11 73
    Email: kursuslex@kursuslex.dk

    Inspirationsarrangementer

    Møde & Eventmessen.
    Møde & Eventdagen.
    MødeMekka.

    Quicklinks

    Konference.dk.
    Konferencesteder.
    Tilmeld nyhedsmail.
    Bestil magasin.
    Persondatapolitik.
    Cookie.

    Facebook Instagram LinkedIn

    Skriv ovenfor, og tryk på Enter for at søge. Tryk på Esc for at annullere.