Munkebjerg Hotels køkkenchefer er fokus i det nye Møde & Eventmagasinet.
Uddrag af artikel i Møde & Eventmagasinet nr. 2, 2022
Når det kommer til gastronomi og velsmag, favner Munkebjerg Hotel i Vejle både det brede og det eksklusive. Hotellet byder sine møde– og konferencegæster på ægte hjemmelavet mad med lokale råvarer – og skal der fuldt tryk på, fx til en bestyrelsesmiddag, inviterer hotellet indenfor i den berømte Treetop-restaurant.
Når man spørger folkene bag Munkebjerg Hotel, hvad det er for et sted, lyder svaret gerne, at det er en oase midt i skoven. Og det er der bestemt noget om, for hotellet ligger med sine bygninger, opført i elegant 60’er-arkitektur, på en stejl skråning, hvor gæsterne kan nyde roen og udsigten over trætoppe og den nærliggende Vejle Fjord.
Men det er ikke kun udsigten og rammerne, der gør Munkebjerg Hotel til en oase for både private gæster og deltagere i de mange møder og konferencer, som hotellet også huser. For også på den gastronomiske front er hotellet noget ud over det sædvanlige, hvor gæsterne kan nyde alt fra vellavede, klassiske konferencemenuer til eksklusive gourmetmenuer fra allerøverste hylde.
“Selv i vores mest brede menuer har vi et ekstremt stort fokus på kvalitet og det nære. Når vi siger, at tingene er hjemmelavede, så er de virkelig hjemmelavede. Da vi er et stort hotel med både eget bageri og egen slagter, kan vi levere hjemmelavede specialiteter af meget høj kvalitet. Det betyder også, at 60-70 procent af vores pålæg er hjemmelavet og over 90 procent af vores brød,” fortæller Henning Kohl, der er køkkenchef og har det overordnede ansvar for al gastronomien på det 158-værelser store hotel og konferencecenter.