• Om os
    • Tilmelding til Nyhedsbrev
    • Bestil Magasin
    • Kursuslex produkter
    • Kontakt
    kursuslex.dk
    • Om os
    • Tilmelding til Nyhedsbrev
    • Bestil Magasin
    • Kursuslex produkter
    • Kontakt
    Facebook LinkedIn Instagram
    • Forside
    • Book dit næste mødelokale her
    • Arrangementer
      • Mødemekka
      • Møde & Eventmessen
      • Møde & Eventdagen
      • Masterclass
    • Nyheds arkiv
    • Møde & Eventmagasinet
    kursuslex.dk
    Forside»Møde & Event News»Velsmagende hotel helt i trætoppen

    Velsmagende hotel helt i trætoppen

    maj 29, 2022
    Del
    Facebook Twitter LinkedIn Email

    Munkebjerg Hotels køkkenchefer er fokus i det nye Møde & Eventmagasinet.

    Uddrag af artikel i Møde & Eventmagasinet nr. 2, 2022

    Når det kommer til gastronomi og velsmag, favner Munkebjerg Hotel i Vejle både det brede og det eksklusive. Hotellet byder sine møde– og konferencegæster på ægte hjemmelavet mad med lokale råvarer – og skal der fuldt tryk på, fx til en bestyrelsesmiddag, inviterer hotellet indenfor i den berømte Treetop-restaurant.

    Når man spørger folkene bag Munkebjerg Hotel, hvad det er for et sted, lyder svaret gerne, at det er en oase midt i skoven. Og det er der bestemt noget om, for hotellet ligger med sine bygninger, opført i elegant 60’er-arkitektur, på en stejl skråning, hvor gæsterne kan nyde roen og udsigten over trætoppe og den nærliggende Vejle Fjord.

    Men det er ikke kun udsigten og rammerne, der gør Munkebjerg Hotel til en oase for både private gæster og deltagere i de mange møder og konferencer, som hotellet også huser. For også på den gastronomiske front er hotellet noget ud over det sædvanlige, hvor gæsterne kan nyde alt fra vellavede, klassiske konferencemenuer til eksklusive gourmetmenuer fra allerøverste hylde.

    “Selv i vores mest brede menuer har vi et ekstremt stort fokus på kvalitet og det nære. Når vi siger, at tingene er hjemmelavede, så er de virkelig hjemmelavede. Da vi er et stort hotel med både eget bageri og egen slagter, kan vi levere hjemmelavede specialiteter af meget høj kvalitet. Det betyder også, at 60-70 procent af vores pålæg er hjemmelavet og over 90 procent af vores brød,” fortæller Henning Kohl, der er køkkenchef og har det overordnede ansvar for al gastronomien på det 158-værelser store hotel og konferencecenter.

    Læs hele artiklen i Møde & Eventmagasinet online

    Comments are closed.

    Demo
    Møde & Eventmagasinet 2022 - 4
    Demo
    Kontakt

    Kursuslex
    Bregnerødvej 132, 1. sal
    3460 Birkerød

    Tlf: 70 22 11 73
    Email: kursuslex@kursuslex.dk

    Inspirationsarrangementer

    Møde & Eventmessen.
    Møde & Eventdagen.
    MødeMekka.

    Quicklinks

    Konference.dk.
    Konferencesteder.
    Tilmeld nyhedsmail.
    Bestil magasin.
    Persondatapolitik.
    Cookie.

    Facebook Instagram LinkedIn

    Skriv ovenfor, og tryk på Enter for at søge. Tryk på Esc for at annullere.