Christian Guldager

Direktør
Christian Guldager

Tlf. 38 14 60 44
Mobil: 40 20 63 38
cg@kursuslex.dk

 


Christian har været i branchen i 30 år. Som ejer af Kursuslex er det hans mission, at mødeplanlæggere, hoteller, events og andre leverandører finder frem til hinanden i det bedst tænkelige match. Medierne er den årlige messe Nordic Meetings & Events Expo, 4 årlige MødeMekkaer, Møde- & Eventmagasinet samt inspiration til branchenetværk generelt. Med en fortid som både salgschef, marketingchef og hoteldirektør kender han branchen indefra.


Olina Jægergaard

Salgs- og marketingdirektørOlina Jægergaard

Tlf. 38 14 60 43
Mobil: 40 52 11 73
oj@kursuslex.dk

 


Olina ved alt om, hvordan du som hotel eller underleverandør kommer bedst og billigst ud med dine budskaber. Hun hjælper dig med at målrette markedsføringen via printmedier, digitale platforme, som udstiller på Nordic Meetings & Events Expo eller på vores 4 årlige MødeMekkaer. Olina kender de fleste i branchen, og hun har været på snart sagt alle mødesteder selv. Hun ved, hvad hun taler om, når du skal have fuld valør for dine annoncekroner.


Charlotte Jørgensen

Key Account Manager
Charlotte Jørgensen

Tlf. 38 14 60 45
Mobil: 20 93 01 73
cj@kursuslex.dk

 


Charlotte ved, hvordan du får noget ud af din markedsføring gennem Kursuslex’ medier, vores arrangementer og vores netværk. Charlotte kender hotelbranchen i ind- og udland og har også arbejdet med markedsføring i rejsebranchen. Hun er god at kende, hvis din målgruppe ikke ved nok om dig. Eller hvis mødeplanlæggerne ikke ved nok om de sidste nye tiltag, som I tilbyder.


Mette Ladefoged Qvist
Account Manager

(billede på vej)

Tlf. 38 14 60 42
Mobil: 93 63 11 73
ml@kursuslex.dk

Mette kender mødebranchen både indefra og udefra. Hun brænder for de nære relationer og har et kæmpe kontaknet. Mette kender mødeplanlæggernes udfordringer og ansvarsområder virkelig godt, da hun selv har arbejdet "på den anden side af skrivebordet". Derfor ved hun også, hvor hjælpen er stærkest. Hun brænder for den smilende og positive kundekontakt og for at skabe gode relationer til sine kunder og samarbejdspartnere.Pia Dewachter

ProduktionsansvarligPia Dewachter

Tlf. 38 14 60 40
pd@kursuslex.dk

 Pia er tovholder på alle vores tryksager og webannoncer. Det perfekte budskab i en perfekt annonce holder ikke, hvis det ikke fremstår korrekt, lækkert og til tiden. Det ved Pia alt om.

Pia er husets kvalitetschef, og hun søger for, at alle annoncer, blade og budskaber når ud til alle – i tide. Hvis hun mangler dit annoncemateriale – hører du sødest og venligst fra hende.


Christina Kjær Nielsen

Projektleder

(billede på vej)

Tlf. 38 14 60 47
Mobil: 22 52 11 73
ckn@kursuslex.dk

Christina er projektansvarlig for Nordic Meeting & Events EXPO, OptiMeet samt Meeting LIve Vest. Det er Christina, du skal have fat i, når først du har booket stand på en af messerne. Eller hvis du vil vide mere som gæst. Også sponsorer til messerne er Christnas ansvarsområde. Hun har styr på både detaljerne og de helt store linjer forud for messernes afvikling.


Carina Bang

Projektleder
Carina Bang Tlf. 33 97 43 43
Mobil: 29 28 01 22
caba@kursuslex.dk

 

 

Carina er projektleder for flere af vores arrangementer bl.a. vores  MødeMekkaer, hvor udbydere og mødeplanlæggerne samles for at netværke, holde korte speed-møder ved bordene, sammenligne stederne og priser - men vigtigst af alt få inspiration med hjem til bedre og mere spændende mødearrangementer. Carina hjælper dig med at booke plads og rådgiver dig om, hvordan du får mest ud af dagen både som leverandør og gæst.


Sandra Bergstrøm
Projektkoordinator

(billede på vej)

Tlf. 33 97 43 44
sb@kursuslex.dk

Sandra er messernes blæksprutte. Det er også hende, du måske har i telefonen, hvis du gerne vil være sponsor i pauseområderne til f.eks. OptiMeet. Sandra er uddannet inden for hospitality branchen og kendetegnet ved at følge enhver henvendelse til dørs.Karin Feit Almberg

Journalist
Karin Feit AlmbergTlf. 38 14 60 41
Mobil: 40 55 77 99
ka@kursuslex.dk

 

 

Karin er forfatter og journalist. Hvis du har nyt og spændende, som resten af branchen skal vide, så er det blandt andre Karin, du kan kontakte. Karin står for at skrive vores nyhedsmails, vores salgsmateriale, hjemmesideteksterne og er også fast leverandør af artikler til Møde- og Eventmagasinet.


Dorte Tornehave Kampman

Digital manager
Dorte Tornehave KampmanTlf. 38 14 60 49
dtk@kursuslex.dk

 

 


Dorte vedligeholder kursuslex.dk, nmee.dk og meetinglivevest.dk hjemmesiderne. Hun er også ansvarlig for opsætning og udsendelse af kundemails samt mange af Kursuslex' invitationer til egne arrangementer. Dorte sørger desuden for indhold på vores sociale medier og for, at Kursuslex' aktiviteter henover året bliver markedsført på alle vores digitale kanaler.


Kirsten Dalgaard
Grafisk designer

(billede på vej)

Tlf. 38 14 60 38
kd@kursuslex.dk

Kirsten er husets grafiske designer.  Hun står bag designlinier, lay-out, grafisk kommunikation og det generelle visuelle udtryk for alle Kursuslex´ medier og produktioner. Det vil sige Møde & Eventmagasinet, websites, advertorials, Håndbogen, skilte og tryksager til Nordic Meetings & Events EXPO samt MødeMekka. Og det er også Kirstens kreativitet og farvesans, du møder i de invitationer til arrangementer, der sends ud via Kursuslex.


Karsten Specht

Økonomichef
Karsten Specht

Tlf. 33 97 43 41
Mobil: 22 20 21 15
ks@kursuslex.dk

 


Her har vi manden, der samler alle trådene inden for regnskab og økonomi. Vi overlader trygt faktureringer og regnskabsføring til revisor Karsten. Det samme kan du gøre. Karsten sætter en ære i, at der ikke står et eneste tal forkert. Hverken på jeres eller vores side af regnskabet.Helene Fribo 
Konference.dk 

(billede på vej)

Tlf. 70 87 86 79
helene@konference.dk

Helene er den bedst tænkelige kontakt for dig, der gerne vil have råd og hjælp
til valg af mødested. Helene og Konference.dk hænger uadskilleligt sammen. Helene er uddannet i hotel-
branchen og har tilbragt hele sit arbejdsliv i branchen. Hun kender vores mødesteder som sin egen lomme, og vil du have hjælp og sparring til at finde det helt rigtige sted til jeres arrangeeneter, er det hende, du skal have fat i. 


Mia Jægersgaard
Kontorassistent

(billede på vej)

Tlf. 38 14 60 41
kontor@kursuslex.dk

Mia har styr på administration og opdatering af alle vores databaser. Det er hende, du kan kontakte, hvis du vil have nyhedsmails, registrere dig som modtager af magasiner m.v. Eller lave ændringer af modtagere til samme. Udover, hvad du selv kan klare direkte på hjemmesiden. Mia er detalje-orienteret og sætter en ære i, at alle data altid er opdatereret og korrekte. 

?