Christian Guldager

Direktør
Christian Guldager

Tlf. 38 14 60 44
Mobil: 40 20 63 38
cg@kursuslex.dk

 


Christian har været i branchen i 30 år. Som ejer af Kursuslex er det hans mission, at mødeplanlæggere, hoteller, events og andre leverandører finder frem til hinanden i det bedst tænkelige match. Medierne er den årlige messe Nordic Meetings & Events Expo, 4 årlige MødeMekkaer, Møde- & Eventmagasinet samt inspiration til branchenetværk generelt. Med en fortid som både salgschef, marketingchef og hoteldirektør kender han branchen indefra.


Karin Feit Almberg

Journalist
Karin Feit AlmbergTlf. 38 14 60 41
Mobil: 40 55 77 99
ka@kursuslex.dk

 

 

Karin er forfatter og journalist. Hvis du har nyt og spændende, som resten af branchen skal vide, så er det blandt andre Karin, du kan kontakte. Karin står for at skrive vores nyhedsmails, vores salgsmateriale, hjemmesideteksterne og er også fast leverandør af artikler til Møde- og Eventmagasinet.


Carina Bang

Projektleder
Carina Bang Tlf. 33 97 43 43
Mobil: 29 28 01 22
caba@kursuslex.dk

 

 

Carina er projektleder for flere af vores arrangementer bl.a. vores  MødeMekkaer, hvor udbydere og mødeplanlæggerne samles for at netværke, holde korte speed-møder ved bordene, sammenligne stederne og priser - men vigtigst af alt få inspiration med hjem til bedre og mere spændende mødearrangementer. Carina hjælper dig med at booke plads og rådgiver dig om, hvordan du får mest ud af dagen både som leverandør og gæst.


Pia Dewachter

ProduktionsansvarligPia Dewachter

Tlf. 38 14 60 40
pd@kursuslex.dk

 Pia er tovholder på alle vores tryksager og webannoncer. Det perfekte budskab i en perfekt annonce holder ikke, hvis det ikke fremstår korrekt, lækkert og til tiden. Det ved Pia alt om.

Pia er husets kvalitetschef, og hun søger for, at alle annoncer, blade og budskaber når ud til alle – i tide. Hvis hun mangler dit annoncemateriale – hører du sødest og venligst fra hende.Olina Jægergaard

Salgs- og marketingdirektørOlina Jægergaard

Tlf. 38 14 60 43
Mobil: 40 52 11 73
oj@kursuslex.dk

 


Olina ved alt om, hvordan du som hotel eller underleverandør kommer bedst og billigst ud med dine budskaber. Hun hjælper dig med at målrette markedsføringen via printmedier, digitale platforme, som udstiller på Nordic Meetings & Events Expo eller på vores 8 årlige MødeMekkaer. Olina kender de fleste i branchen, og hun har været på snart sagt alle mødesteder selv. Hun ved, hvad hun taler om, når du skal have fuld valør for dine annoncekroner.


Charlotte Jørgensen

Key Account Manager
Charlotte Jørgensen

Tlf. 38 14 60 45
Mobil: 20 93 01 73
cj@kursuslex.dk

 


Charlotte ved, hvordan du får noget ud af din markedsføring gennem Kursuslex’ medier, vores arragangementer og vores netværk. Charlotte kender hotelbranchen i ind- og udland og har også arbejdet med markedsføring i rejsebranchen. Hun er god at kende, hvis din målgruppe ikke ved nok om dig. Eller hvis mødeplanlæggerne ikke ved nok om de sidste nye tiltag, som I tilbyder.


Dorte Tornehave Kampman

Digital manager
Dorte Tornehave KampmanTlf. 38 14 60 49.
dtk@kursuslex.dk

 

 


Dorte vedligeholder kursuslex.dk, nmee.dk og meetinglivevest.dk hjemmesiderne. Hun er også ansvarlig for opsætning og udsendelse af kundemails samt mange af Kursuslex' invitationer til egne arrangementer. Dorte sørger desuden for indhold på vores sociale medier og for, at Kursuslex' aktiviteter henover året bliver markedsført på alle vores digitale kanaler.


Karsten Specht

Økonomichef
Karsten Specht

Tlf. 33 97 43 41
Mobil: 22 20 21 15
ks@kursuslex.dk

 


Her har vi manden, der samler alle trådene inden for regnskab og økonomi. Vi overlader trygt faktureringer og regnskabsføring til revisor Karsten. Det samme kan du gøre. Karsten sætter en ære i, at der ikke står et eneste tal forkert. Hverken på jeres eller vores side af regnskabet.Charlotte Vange

Projektleder
Carina Guldager

Tlf. 38 14 60 47
Mobil: 22 52 11 73cv@kursuslex.dk

 


Charlotte er projektleder for bl.a. Meeting Live Vest messen samt Nordic Meetings & Events Expo, som er Nordens største fagmesse for møder og events. Hun er idegenerator og samlingspunkt for udstillere, sponsorer, samarbejdspartnere, udbydere af foredrag samt underholdning ved messerne. Charlottes ansvarsområde er at skabe de bedste og mest kreative messer for både gæster og udstillerne.

?