Kommende arrangmenter

Kommende arrangementer

Her finder du listen over alle de arrangementer som Kursuslex er arrangør eller medarrangør af. De fleste arrangementer er målrettet personer, som arbejder med at planlægge og arrangere møder, kurser, konferencer, events og lignende. Vær opmærksom på at nogle af arrangementerne har begrænsede pladser.
 Inspirationstur til Nordjylland

Dato: 4. - 5. september
Sted: Nordjylland
Tag med på denne tur og oplev Aalborgs charme, det moderne byliv, den fantastiske natur og flere spændende mødesteder.


MødeMekka

Dato: 26. september
Sted: Aller Media, Havneholmen (København)
MødeMekka er for dig, som søger inspiration til dine arrangementer. På MødeMekka møder du over 30 leverandører/venues, som du kan booke speed-møder á 10 min. med.


Meeting Live Øresund 2018

Dato: 5. oktober
Sted: Swedbank Stadion, Malmø
Efterårets store begivenhed for dig der planlægger møder, konferencer, events og lignende. Find mødelokaler, konferencecentre eller eventsteder til dine kommende arrangementer i Øresundsregionen


Inspirationstur til Nordjylland

Dato: 1. - 2. november
Sted: Nordjylland
På studieturen har vi udvalgt en håndfuld af de bedste nordjyske møde- kursus- og konferencesteder. Alle top professionelle med service, nordjysk charme og masser af inspiration til dine fremtidige arrangementer.


Meeting Live Vest

Dato: 13. november
Sted: Messe C, Fredericia
Efterårets store begivenhed for dig der planlægger møder, konferencer, events i trekantsområdet. Find mødelokaler, konferencecentre eller eventsteder til dine kommende arrangementer i og få inspiration til at gøre dine arrangementer endnu bedre.


MødeMekka

Dato: 22. November
Sted: Scandic Kødbyen
Se det nye Scandic Hotel i Kødbyen, når vi holder årets sidste MødeMekka på det nyåbnede hotel. Du kan møde over 30 leverandører og du får masser af inspiration til at gøre dine arrangementer endnu bedre.


Planner arrangmenter

Quicktilmelding

MødeMekka: 
      Aller Huset, Havneholmen     
     Speedmøder og foredrag
     Dato: 26. september


Gratis events


?