Inspirationstur til Nordjylland i november

Inspirationstur til Nordjylland

Tag med den 1. - 2. november

Den nordligste del af Danmark er en skøn perle med kultur, storslået natur, fantastiske mødesteder og ikke mindst lækker mad. Her kommer du mentalt langt væk og er alligevel kun 35 minutter fra hovedstaden.

Der er dagligt 32 afgange mellem København og Aalborg og prisen for et konferencedøgn og flybillet koster i gennemsnit det samme som et konferencedøgn i Storkøbenhavn alene.

På turen har vi plukket en håndfuld af de bedste nordjyske møde- kursus- og konferencesteder. Alle top professionelle med service, nordjysk charme og masser af inspiration til dine fremtidige arrangementer.

Inspirationsturen er all inclusive og GRATIS for dig, der er ansvarlig for indkøb af konferencer, seminarer, kongresser og andre arrangementer. Der er begrænsede pladser!
 

Tilmeld dig inspirationsturenProgram 1. nov.

Kl. 06.30 Mødetid i København Lufthavn, check-in og afgang til Aalborg

Kl. 08.20 Ankomst til Aalborg Lufthavn, let morgenmad og velkomst

Kl. 09.30 Ankomst til Kunsten

Kl. 10.40 Besøg på Aalborg Kongres + Kultur Center (AKKC) + frokost

Kl. 12.40 Aalborg city med guide til Nytorv - eftermiddagen på egen hånd

Kl. 16.00 Indtjek på Helnan Phønix Hotel inkl. middag og overnatning

Kl. 18.00 Middag


Program 2. november

Kl. 08.30 Morgenmad på Helnan Phønix Hotel

Kl. 09.30 Besøg på Voergaard Slot

Kl. 10.25 Besøg på Hotel Viking

Kl. 11.10 Besøg på Arena Nord + frokost

Kl. 14.10 Ankomst til Aalborg Lufthavn, mødelokaler, check-in og tak for besøget

Kl. 15.30 Afgang mod Københavns Lufthavn med forventet ankomst kl. 16.20


DAg 1 - VenuesKunsten
Aalborg

Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg er et moderne kunstmuseum – og et oplevelseshus, hvor alle kan finde ny inspiration. 

Læs mere


Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg har for længst slået sit navn fast som Danmarks mest populære by, når mange skal samles. Det sker i AKKC - et af Skandinaviens største og mest fleksible kultur-, kongres- og udstillingscentre.

Læs mere


Helnan Phønix Hotel
 

Helnan Phønix Hotel

Helnan Phønix Hotel er et  charmerende hotel midt i Aalborg. Hotellet er ideelt til møder, konferencer og selskaber af enhver art. Hotellet råder over stilfulde mødelokaler som Kongesalen, Riddersalen og Palæsalen.

Læs mere


Dag 2 - VenuesVoergaard Slot

Voergaard Slot

Voergaard Slot er et skatkammer fyldt med historier, der giver gåsehud af gys og begejstring. Kryb ind i fangekælderen, oplev de uvurderlige kunstskatte og kongelige antikviteter og find blodpletten, der ikke kan vaskes af.

Læs mere


Hotel Viking

Hotel Viking

På Hotel Viking er der taget stilling til hvordan de er konferencevært. Oplevelsen af arrangementet skal være god fra start til slut. Hotel Viking sørger at du kun skal stå for at levere det rigtige indhold, så du både kan være nærværende og engageret.

Læs mere


Arena Nord

Arena Nord

Arena Nord er med sine 15.000 kvm. det største konference, kultur -og sportscenter nord for Limfjorden. I kan benytte jer af 4 store arenaer og 14 mødelokaler, hvortil der kan tilbydes spisende arrangementer op til 2.800 gæster.

Læs mere


Arrangør & Partnere

 

 

 

 

 

 


?