Invitation til
Hamborg Inspirationsmøde

Mød Hamborg i København den 20. og 21. november, når Hamborg Convention Bureau i samarbejde med hotellerne East Hotel Hamburg og Scandic Emporio Hotel Hamburg gerne vil fortælle dig om møder- og oplevelsesmuligheder i Hamborg regionen.

Inspirationsmøderne afholdes hos dig og varer ca. 45. min. Vi håber du har lyst til at høre mere om Hamborg og alle byens mange muligheder.

Har du spørgmål er du velkommen til at kontakte Gitte Wenstrøm på gw@kursuslex.dk eller 38 14 60 46.

Book dit møde i dag

Hamburg Promotion Tour

Samarbejdspartnere og hoteller


Hamburg Convention Bureau

Hamburg Convention Bureau

Hamburg Convention Bureau har ansvaret for at markedsføre Hamborg globalt som konference og kongres destination og for at styrke Hamborgs profil internationalt. HCB tilbyder gratis og neutral rådgivning, bistår i søgning efter egnede møde-, konference og eventsteder, arrangerer værdifulde kontakter og hjælper med en nem adgang til destinationen.

Se mere om Hamburg Convention Bureau


east cosmos


east cosmos

Stjernearkitekten og designeren Jordan Mozer har transformeret det tidligere jernstøberi til et storslået mesterværk. Det står i dag som et 4-stjernet superior hotel i bydelen St. Pauli med 129 værelser og suiter og skaber en unik sammenhæng mellem restauranter, fællesområder og værelser. Hotellet har møde- og konfererencefaciliteter for op til 200 personer – og kan lejes eksklusivt for events op til 1200 deltagere.

Se mere om east cosmos


Scandic Hamburg Emporio

Scandic Hamburg Emporio

Scandic er den ledende hotelkæde i Norden med 280 hoteller i seks lande. Det central beliggende livstilshotel Scandic Hamburg Emporio har 340 værelser og er designet med “vand” som inspiration. De lyse mødelokaler har plads til 10 til 120 personer og er beliggende på syvende etage med fantastisk udsigt.

Se mere om Scandic Hamburg Emporio


?