Hotel studietur 20. August


 

Oplev 4 skønne venues på denne Strandvejstur

Vi har sat en ny inspirationstur på kortet. Vi kalder den Strandvejsturen og du kan komme med, når vi den 20. august kører langs Strandvejen for at besøge nogle af Nordsjællands velrenommerede venues.

Vi mødes ved Østerport station kl. 14.00 derefter kører Egons Busser os nordpå langs Strandvejen, op til Comwell Borupgaard i Snekkersten, som er første stop på turen. På Comwell Borupgaard kan du afholde arrangementer for op mod 330 personer. Med en fantastiske beliggenhed, er mulighederne mange både indendørs og ude i naturen.

Næste stop er det smukke Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm, som har en fantastisk beliggenhed midt i naturen med udsigt til skov og hav. På Kokkedal Slot Copenhagen er mulighederne mange, og slottet er perfekt både til teambuilding, møder, fester og bryllupper.

Fra Hørsholm går turen til Sølyst – Den Kongelige Skydebane i Klampenborg, som ligger i en smuk park, med udsigt til Øresund. Her venter der os en rundvisning i de historiske sale og saloner, med plads til op mod 180 deltagere, og med fokus på forplejning af høj gastronomisk kvalitet.

Vi slutter turen af, med et besøg på Bernstorff Slot i Gentofte, som ligger smukt i en park, kun 9 km fra København. Efter en rundvisning i det 250 år gamle historiske slot med moderne mødefaciliteter, spiser vi en dejlig middag, hvor repræsentanterne fra alle 4 venues deltager.

Turen er All Inclusive og gratis for dig, som er ansvarlig for booking af mødelokaler og ønsker inspiration til dine fremtidige aftaler.

Hurtig tilmelding anbefales, da der kun er plads til max. 30 deltagere på turen.
 

TILMELDing StrandVejsturen


Bemærk! Opsamlingssted er i bus (Egons Busser) på Østerport station.


Program

Kl. 14.00 Opsamling ved Østerport station

Kl. 14.45 
Comwell Borupgaard 
(rundvisning, kaffe/te og kage samt goodiebag)

Kl. 16.00 
Kokkedal Slot Copenhagen
(rundvisning, øl/vin/vand og snack samt goodiebag)

Kl. 17.15
SØLYST - Den Kongelige Skydebane
(rundvisning, øl/vin/vand og snack samt goodiebag)

Kl. 18.15 Bernstorff Slot
(rundvisning)

Kl. 19.00 
Middag på Bernstorff Slot
(her deltager 1-2 repræsentanter fra hvert venue)

Kl. 20.30 
Tak for i dagVi besøger disse 4 venues


Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers

Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten i Nordsjælland. Hotellet er et smagfuldt miks af stilfulde herregårdsomgivelser og moderne bygninger. I 2019 vandt de en Møde & Event Award for: Årets møde & Eventsted - bedste service. Comwell Borupgaard har de perfekte rammer til både store og små møder, konferencer, kurser og udstillinger. Deres mødefaciliteter kan huse arrangementer med op til 330 personer og hotellet ligger nær mange af Nordsjællands naturområder, som kan bruges til aktiviteter i løbet af mødedagen. De kan desuden være bejhælpelig med indendørsaktiviteter, som I kan tilbyde mødedeltagerne om aftenen.

Se mere om Comwell Borupgaard


Kokkedal Slot Copenhagen

Kokkedal Slot Copenhagen

Slottet er beliggende i den smukke, nordsjællandske natur og byder på 7 mødelokaler med naturligt lysindfald samt 59 elegante værelser. Restauranten fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys danner en stemningsfuld ramme, mens servering om sommeren foregår på den overdækkede terrasse med udsigt til park og kyst. Den imponerende Taffelsal med plads til 88 gæster er oplagt til firmafester, middage og unikke events. Slottets spa er en sand oase for velbehag og afstressning med indendørs pool, sauna, dampbad samt behandlingsrum. Kokkedal Slot Copenhagen er medlem af Small Luxury Hotels of the World. 

Se mere om Kokkedal Slot Copenhagen


SØLYST - Den Kongelige Skydebane

SØLYST - Den Kongelige Skydebane

Sølyst er et unikt og historisk landsted midt i naturskønne omgivelser med en fantastisk udsigt over Øresund. På SØLYST møder du et hold af mennesker, der er passionerede omkring personlig service. Huset tilbyder bl.a. møder og konferencer med service, gastronomi og værtskab i højsædet. På SØLYST anvender de lokale råvarer, urter fra egen urtehave og æbler fra egne æbletræer. Køkkenteamet ledes af Sylvester Andersen, der har erfaring fra Michelin restauranter i ind- og udland. På SØLYST får du skræddersyede møder, konferencer, kick-off & firmafester med op til 180 deltagere samt personlig rådgivning fra start til slut.

Se mere om SØLYST - Den Kongelige Skydebane


BernStorff Slot

Bernstorff Slot

250 års historie som royal sommerresidens og moderne mødefaciliteter går perfekt hånd i hånd på Bernstorff Slot. Du finder slottet mindre end 9 km fra København. Placeret midt i den grønne Bernstorff Slotshave, er du tæt på det hele og i fantastiske rammer til de helt store tanker. Maden er et kapitel for sig, hvor alt er lavet fra bunden – selv smørret røres selv - og det smages i hver en bid, der bydes på løbende gennem gæsternes besøg. Bernstorff Slot glæder os til at se jer – hver gang. 

Se mere om Bernstorff SlotI samarbejde med

egons busser


?