Restaurant på AC Hotel Bella SkyTag med på en ny type studietur til møde- & eventsteder i København

Studieturene er oplagt for dig, der har brug for inspiration til dine arrangementer og gerne vil se og opleve, hvad møde- & eventstederne kan tilbyde, med egne øjne. Samtidig er studieturen en god netværksmulighed, hvor du både får talt med repræsentanterne fra de forskellige steder og med ”kollegaer” fra andre virksomheder.

Turen den 29. april starter kl. 14.00, med opsamling i Edelskov VIP-bus over for DGI-Byen, og vi slutter kl. 20.30 efter en lækker middag på toppen af AC Hotel Bella Sky, nemlig på SUKAIBA (japansk/nordisk mad), hvor også repræsentanter fra alle 4 venues spiser med.

Turen er All Inclusive og gratis for dig, som arrangerer og/eller booker møder, events m.m., og ønsker inspiration til dine fremtidige aftaler.

 

Hurtig tilmelding anbefales, da der kun er plads til max. 30 deltagere på turen.

 


 

TILMELD DIG

 


NB.! Opsamlingssted er DGI-byen, Ingerslevsgade, 1705 København V. ved banelegemet, hvor øvrige busser holder.


Program

Kl. 14.00 Opsamling med bus ved DGI-Byen

Kl. 14.25 Valencia
(Rundvisning, kaffe/kage + goodiebag)

Kl. 15.35 Radisson Blu Scandinavia Hotel, København
(Rundvisning, øl/vin/vand/snacks + goodiebag)

Kl. 16.45 Radisson Collection Hotel Royal Copenhagen
(Rundvisning, øl/vin/vand/snacks + goodiebag)

Kl. 17.55 AC hotel Bella Sky og Comwell Conference Center Copenhagen (rundvisning)

Kl. 18.45 Middag på AC Bella Sky på Restaurant SUKAIBA med repræsentanter fra hvert venue

Kl. 20.30 Tak for i dagVi besøger disse 4 Venues


Valencia

Valencia

På Valencia oplever du historiens vingesus, som møder moderne mødeteknologi. Valencia er oprindeligt opført som ølhal i 1861. Bygningen er tegnet af Tivolis arkitekt H.S. Stilling. Den historiske bygning er totalt renoveret og ejendommen er bragt tilbage til sit oprindelige ydre, som fra 1927 var Skandinaviens største varieté. I1970'erne drev Simon Spies natklub på stedet. Valencia har 6 topmoderne mødelokaler som rummer fra 4 - 150 personer. Alle lokaler har moderne AV-udstyr, inkl. pc, projektor, lærred/skærm, mikrofoner, lydanlæg og trådløst internet. Dreyersalen byder derudover på en scene med talerstole og monitor. 

Se mere om Valencia


Copenhagen Mariott Hotel

Radisson Blu Scadinavia Hotel, København 

Oplev udsigten over byen fra det høje Radisson Blu Scandinavia Hotel, København. Hotellet er få minutter fra Strøget, Nyhavn og kun 15 min. fra Københavns Lufthavn, Kastrup. Hotellets 544 værelser og suiter sikrer dig en god nats søvn. Alle værelser har gratis trådløs internetadgang med høj hastighed og et veludstyret fitnesscenter. Hotellet råder over alsidige mødefaciliteter med plads til op til 1.750 personer. Rejser du med børn, er der mulighed for babysitter, babyseng og børnemenuer. Er du sulten er der både en italiensk, japansk og thailandsk restaurant på hotellet samt casino og bar. 

Se Radisson Blu Scandinavia Hotel, København


Radisson Collection Hotel Royal Copenhagen

Radisson Collection Hotel Royal Copenhagen

På det det ikoniske Arne Jacobsen hotel midt i København er den perfektionistiske stil gennemgående i alle mødelokaler. Kunst fra slutningen af 50’erne, signatur vindeltrappen, eksklusive stole, spektakulær udsigt og en lys atmosfære er alle faktorer, som inspirerer til et hvert møde. Planlæg et succesfuldt, inspirerende og problemfrit event med hjælp fra hotellets planlægningsteam. Udvid din kulinariske oplevelse med de talentfulde kokke og mødekonsulenter, eller få insiderviden om byen fra hotelportieren. Personaliseret service og værtinder gør mødeoplevelsen  til en succés.

Se Radisson Collection Hotel Royal Copenhagen


Comwell Conference Center Copenhagen

Comwell Conference Center Copenhagen 

Comwell Conference Center Copenhagen er et konferencecenter, som er integreret med det smukke AC Hotel Bella Sky. Her er fokus på konferencer med den personlige kontakt. Lokalerne er forskellige med hver deres særpræg, stemning og atmosfære som egner sig til alle typer konferencer og møder. Der er 48 individuelle mødelokaler fra 6 personer og opefter. En lys og imødekommende foyer med loungeområder og kaffestationer - plantevæg med ca. 2500 grønne planter. En  udsigtsbalkon og auditorier (med plads op til 930 personer). Beliggenhed er super med egen metrostation og gode parkeringsforhold lige uden for døren.

Se Comwell Conference Center Copenhagen


?