Bliv inspireret af en lang række internationale MICE-leverandører 

Meeting Live International er et helt nyt forum for dig, der arrangerer og planlægger møder, konferencer, firmarejser, firmaevents, kurser, etc. i udlandet.

Dato: 7. oktober - Sted: Radisson Collection Hotel Royal

Udover at opleve de luksuriøse omgivelser på det ikoniske designhotel i København, kan du møde en perlerække af internationale MICE suppliers og få masser inspiration til at afholde spændende arrangementer i udlandet.

Du kan holde op til 10 forbookede møder af 15 min. varighed med alt fra internationale hoteller/venues, event- og rejsebureauer, sportsdestinationer, turistkontorer, forlystelsesparker, cruiseselskaber og mange andre spændende udstillere.

I løbet af dagen forkæles du med lækker mad og drikke på det 5-stjernede hotel.

Mød også en sand verdensmand, når forretningsmanden Per Wimmer holder foredrag om sine mange rejser. Udover at have succés i finansverdenen, er han nemlig også en ægte globetrotter. Lige nu er han f.eks. i fuld gang med forberedelserne til sin kommende rumrejse.

 

TILMELD DIG


Program for 7. okt.

Kl. 13.30
Registrering, kaffe//kage/frugt

Kl. 14.00 
Foredrag med
eventyreren Per Wimmer 
- om at bruge verden

Kl. 15.00 
5 møder à 15 min.

Kl. 16.15 Pause

Kl. 16.45 
5 møder à 15 min.

Kl. 18.00 
Drinks og netværk

Kl. 18.30 
3-retters middag

Kl. 20.00 
Tak for i dag og rundvisning


Mød disse internationale møde-leverandører 


AlfA Travel

AlfA Travel
 

AlfA Travel er ekspert i grupperejser, firmature og incentiverejser. Uanset destinationen eller formålet med jeres rejse, sidder deres erfarne rejsekonsulenter klar med sparring og gode råd. Med Alfa Travel får I en rejse skræddersyet til netop jeres gruppe. 

Se mere om AlfA Travel

DBTA

DBTA
 

DBTA  står for Danish Business Travel Association. Det er en landsdækkende netværksforening for alle, der indkøber eller er ansvarlige for rejser/møder i virksomheden. Uanset om I har et lille, mellem eller stort rejsebudget.  

Se mere om DBTA

DFDS

DFDS

Et godt møde er mere end en skarp agenda. Det kræver også de helt rigtige rammer at præsentere den i. Det finder I til søs hos DFDS, som tilbyder, dagsmøder og Business Cruises i fleksible mødelokaler med panoramaudsigt og smagfuldt indrettede kahytter. Book et møde og hør nærmere. 

Se mere om DFDS

Steigenberger Hotels

Deutsche Hospitality / Steigenberger Hotels

Deutsche Hospitality er paraplyorganisationen for 5 hotelbrands: Steigenberger Hotels & Resorts, MAXX by Steigenberger, Jaz in the City, IntercityHotels, Zleep Hotels. På Steigenberger hotellerne oplever du ægte luksus uanset, om du er på ferie eller forretningsrejse. 

Deutsche Hospitality


Eugencia

Egencia Meetings & Events

Rejsebureauet Egencia tilbyder en komplet service med support fra et specialistteam, der gør det nemmere for jer at administrere møder og events. De gennemfører årligt over 7000 internationale arrangementer og rådgiver virksomheder både med planlægning og gennemførelse.

Se mere om Egencia

Scandic Sydsverige

FCM Travel Solutions Meetings & Events 

FCM Travel Solutions leverer globale forretningsrejseløsninger. De er et nordisk team på 12 med stor erfaring, som de gerne vil dele med dig. De er gode til samarbejde, logistik og budgetter, og elsker at dele ud af deres store destinationskendskab og kreativitet.

Se FCM Travel Solutions

Gram - Great Ambience Hotels

Gram - Great Ambiance Hotels

De 3 hoteller; Hotel Skansen, Torekov Hotel og Hotel Riviera Strand, er en del af Gram Hotels. Alle hotellerne har et højt kulinarisk niveau og en unik beliggenhed i naturen omgivet af hav. Hvert hotel har sin  egen stil og er perfekt til internationale konferencer. 

Se mere om GRAM

Helsingborg

Helsingborg Convention & Event Bureau

Helsingborg er en del af den ekspanderende Øresundsregion og er tæt på alt. Tog, færger, lufthavn, E4 og E6 motorvejene er alle forbundet med Helsingborg. Nyd shopping i små hyggelige stræder, skønne restauranter, cafeer og et af Sveriges største shoppingcentre.

Se mere om Helsingborg


Hotel Tylösand

Hotel Tylösand
 

Velkommen til Sveriges mest pragtfulde strand. Udsøgte smagsoplevelser. Smukt indrettede værelser. Kunst i verdensklasse, uanset hvor du befinder dig. Og mødesteder, der inspirerer. Velkommen til Hotel Tylösand, kun 2 timer fra København. Be inspired.

Se mere om Hotel Tylösand

Maritim Hotels

Maritim Hotels


Hotellet er en af Tysklands største hotelkæder med 32 førsteklasses hoteller i Tyskland plus 11 venues overalt i verden.  Hotellerne har fokus på konferencemarkedet og har 50 års erfaring med styring af små, mellemstore, store europæiske samt globale konferencer.

 

Se mere om Maritim Hotels

Nortlander Skirejser

Nortlander Ski-Tours

Overvejer du en vidunderlig tur til Alperne med virksomheden? Nortlander Business giver dig en komplet løsning, hvor de skræddersyr en tur med alt, I behøver. Baseret på de krav og ønsker du har, finder de en passende skirejse i den perfekte prisramme.

Nortlander Ski-Tours

Preferred Hotels

Preferred Hotels & Resorts  

Som den største uafhængige kæde af luksushoteller i verden tilbyder Preferred Hotels & Resorts oplevelser lige så ekstraordinære som du er. Kæden har en portefølje på mere end 750 af verdens fineste uafhængige hoteller og resorts samt boliger i 85 lande.

Se Preferred Hotels & Resorts


Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen

Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen

Det ikonsike Radisson Collection Royal Hotel er et 5-stjernet hotel designet af den verdensberømte danske arkitekt, Arne Jacobsen. Hotellet emmer af elegance og afdæmpet luksus.

Radisson Royal Copenhagen

Gram - Great Ambience Hotels

Rusthållargården  

Hotel Rusthållargården ligger under 2 timers kørsel fra København - ved Kullens naturreservat med udsigt over havnen. I 2010 blev konferenceafdelingen renoveret. Hotellet har udviklet sig til et populært konferencehotel for danske virksomheder. 

Se mere om Rusthållargården 

Scandic Sydsverige

Scandic Sydsverige  

Velkommen til en endnu bedre mødeoplevelse! Hos Scandic har de udviklet deres mødekoncept og skabt rammerne for et endnu bedre møde, konference eller event. Det har de gjort, fordi de tror på styrken ved at mødes, og ved, at et møde har styrken til at gøre en stor forskel.

Se mere om Scandic Hotels

Skånska Möten

Skånska Möten  

Placer dit næste møde i Skåne, Skånska Möten hjælper dig hele vejen, lige fra forespørgsel til bookningen er gennemført. I Skåne er der mange interessante mødesteder at vælge imellem. Hvad med at leje et slot? Eller give kreativiteten frit løb tæt på havet og naturen.

Se mere om Skånska Möten


Taj hotels

Taj Hotels  

Velkommen til indisk gæstfrihed, Hotelkæden Taj personificerer tradition og varme. Med hoteller der spænder over ikoniske placeringer, storslåede paladser og eksotiske resorts, leverer Taj uovertrufne oplevelser for gæster på over 50 globale destinationer. 

 

Se mere om Taj Hotels

The Competence Company

The Competence Company

TCC har udviklet og eksekveret møder overalt i verden i 29 år. De ved, hvad der skal til for at forme en succes. TCC skaber et koncept, som forstærker mødets substans og deltagernes engagement. De sørger også for hotel, transport, middage, aktiviteter, lys/lyd/AV o.m.m.

Se The Competence Company


Samarbejdspartnere

Meeting Live International afholdes i samarbejde med DBTA (Danish Business Travel Association) og Radisson Hotel Group.

 

 

 

DBTA

 

 


 

 

 


 

Radisson Blu

Adresse

Radisson Collection Hotel,
Royal Copenhagen
Hammerichsgade 1
1611 København V.

Find vej


?