MødeMekka i Aller huset

Mødemekka I Aller Huset

Oplev "skibet" på Havneholmen 26. september

Find afholdelsessteder til dine kommende arrangementer og hør om de nyeste tendenser i medie- og rejsebranchen, når vi afholder netværksarrangementet MødeMekka i det smukke Aller Huset, også kaldet skibet, på Havneholmen.

Arbejder du med planlægning af møder og konferencer, har du mulighed for at booke møder med en lang række spændende leverandører/venues, når du tilmelder dig arrangementet.

I pausen fortæller Udviklingsdirektør i Aller Media, Andreas Hansen, om Aller Medias unikke indsigt i kvinder som forbrugere og hvordan Aller Huset tiltrækker de attraktive kunder.

Rie Ulrich fra Nyhavn Rejser holder oplæg om erhvervsrejser og gør dig klogere på, hvad der er Hot or Not i rejsebranchen.

Vi runder dagen af med en lækker aftenbuffet, hvor du også kan glæde dig til at blive forkælet med en skøn goodiebag.

Gå til tilmeldingeN Sådan foregår
MødeMekka

Koncept MødeMekka

MødeMekka er et netværksarrangement, hvor du får inspiration til dine møder og events krydret med et relevant oplæg.

Du holder korte møder (10 min.) med steder, du ikke kender i forvejen eller bliver præsenteret for nye tiltag på mødesteder, du allerede kender.

Har du et konkret arrangement, kan du på få timer få flere bud på, hvor og hvordan dit arrangementet kan afholdes.

MødeMekka er en god mulighed for at netværke med kolleger samarbejdspartnere og leverandører.

Bemærk!
MødeMekka er gratis og kun for dig, der indkøber og booker møder, konferencer og events. Det er forbudt at sælge eller reklamere for egne produkter. For at deltage skal du booke min. 3 speed-møder med relevante udstillere. Det er ikke et krav, at du lægger en ordre


Hot or Not ifølge
Nyhavn Rejser

Rie Ulrich Nyhavn Rejser

Bureauchef Rie Ulrich fra Nyhavn Rejser holder et oplæg om, hvorfor det trods ændringer i skatteregler og fokus på omkostninger stadig er populært for virksomheder at tage deres medarbejdere ud på en rejse. Ønsket er der stadig, men indholdet i rejserne har ændret sig.

Rie fortæller om 5 tendenser i forhold til Nyhavn Rejsers forespørgsler når det gælder virksomheds- og bestyrelsesrejser.  

 

 

 

På MødeMekka vil Peter Bentzon fortælle om tankerne bag BLOX og gøre os klogere på arkitekturens forskellige skalaforhold som afgørende for hvorledes mennesker trives, og hvorfor det er vigtigt at tænke i helheder.


Dagens program
26. september

Program for MødeMekka

Kl. 15.00: Velkomst og netværk

Kl. 15:45: Speedmeetings starter

Kl. 16.45: "Aller og kunderne" v. Andreas Hansen, udviklingsdirektør

Kl. 17.15: Speedmeetings forts.

Kl. 18.30: Hot or Not i rejsebranchen v. Nyhavn rejser.

Kl. 19.00: Lækker aftenbuffét

Kl. 19.45:  Afslutning og goodiebagAdresse

 

Aller Media A/S
Havneholmen 33,
1561 København V

Find vej


?