MødeMekka

Møder og sundhed i fokus på MødeMekka

Den 28. januar tager vi hul på mødeåret 2020 med årets første MødeMekka, som afholdes i den smukke Brøndsalen i Det Kongelige Danske Haveselskab - Lokaler & Events ved Frederiksberg Have.

På MødeMekka har du mulighed for at holde speed-møder med spændende mødesteder, som alle står klar til at give dig masser af inspiration til dine kommende arrangementer.

Mange af os har her i det nye år sat os mål om en sundere livsstil. Vi har derfor inviteret sundhedsekspert Umahro Cadogan til at fortælle om, hvordan du sætter fokus på en sundere livstil i forhold til motion og kost og hvordan du med mindfulness kan styrke din mentale sundhed. Du kan også vinde Uhmaros spritnye bog "Fra sund til toppræstation",  når vi trækker lod om 6 signerede eksemplarer.

Dagen afsluttes med skøn mad fra holdet bag Restaurant Mielcke & Hurtigkarl. Restauranten har fokus på naturen både i indretningen og menuen. De historiske bygninger og den fine have, danner rammerne for fantastiske oplevelser, hvilket vi skal opleve denne aften.
 

tilmeld DIG HER 

 


Sådan foregår MødeMekka

MødeMekka er et inspirations- og netværksevent, for dig planlægger møder, konferencer etc.. Du holder korte møder (15 min.) med min. 3 mødesteder eller -leverandører.

Har du et konkret arrangement, kan du på få timer få nogle bud på, hvor og hvordan dit arrangement kan afholdes.

MødeMekka er også en god mulighed for at netværke med kolleger samarbejdspartnere og leverandører

BETINGELSER FOR AT DELTAGE!
MødeMekka er gratis og kun for dig, der indkøber og booker møder, konferencer, firmaarrangementer og andre events.

For at deltage er det et krav, at du booker min. 3 speed-møder med relevante udstillere. Du booker dine møder, når du tilmelder dig.

Det er ikke et krav, at du lægger en ordre, når du holder et speed-møde. Det er ikke tilladt at sælge eller reklamere for egne produkter. 

Umahro Cadogan

Hvad er sund livsstil?

Umahro Cadogan er en af Danmarks mest populære ernæringseksperter, bestsellerforfatter og vært på programmet ”Kan man spise sig rask” på TV2. Umahro skal gøre os klogere på kost, motion og sund livsstil. Sundhed er ikke askese og afsavn, men en livsstil med kost, der giver dig energi og glæde - det er slet ikke så kompliceret. Umahro får også aflivet flere myter om mad og træning, så du bliver klogere på, hvad du ikke skal spilde tiden på.

Brøndsalen

Program 28. januar

Kl. 15.00: Registrering og velkomst

Kl. 15:30: Din sundhed 360 grader v/Umahro Cadogan

Kl. 16:15: Speed-meetings 1. runde

Kl. 17.30: Om Det Kgl. Danske Haveselskab

Kl. 18.00: Speed-meetings 2. runde

Kl. 19.15: Aftenbuffet og lodtrækning af spændende præmier

Kl. 20.30: Tak for i dagAdresse

Det Kongelige Danske Haveselskab - Lokaler & Events
Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg
 

 

 

 

 

 

 

Find vej


?