MødeMekka Odd Fellow Palæet

et MødemekKA MEd Højt til loftet

Oplev Odd Fellow Palæet den 8. maj

Kom til MødeMekka den 8. maj i det imponerende Odd Fellow Palæ i Bredgade.

Palæet blev oprindeligt opført i 1752-55 til en adelsfamilie. I 1992 bredte en voldsom brand sig til hovedbygningen og kun hovedbygningens ydermur overlevede.

Selve Mødemekka med speed-meetings foregår i den fantastiske koncertsal. Her kan du opleve mange spændende udstillere og holde møde med helt op til 10 udstillere. 

Vi får også besøg af den gennem-musikalske Nikolaj Koppel. Han holder et spændende foredrag om musik og fortæller bla. om, hvordan musik kan fremhæve en stemning og manipulere dine omgivelser.

I pausen mellem speed-møderne vil Improv Comedy Copenhagen undeholde og bringe gæster samt udstillere sammen. MødeMekka afsluttes med en lækker middag, der serveres i Kongesalen.



Sådan foregår MødeMekka

Koncept MødeMekka

MødeMekka er et netværksarrangement, hvor du får inspiration til dine møder og events krydret med et relevant oplæg.

Du holder korte møder (15 min.) med steder, du ikke kender i forvejen eller bliver præsenteret for nye tiltag på mødesteder, du allerede kender.

Har du et konkret arrangement, kan du på få timer få flere bud på, hvor og hvordan dit arrangementet kan afholdes.

MødeMekka er en god mulighed for at netværke med kolleger samarbejdspartnere og leverandører.

Bemærk!
MødeMekka er gratis og kun for dig, der indkøber og booker møder, konferencer og events. Det er ikke tilladt at sælge eller reklamere for egne produkter. For at deltage skal du booke min. 3 speed-møder med relevante udstillere. Det er ikke et krav, at du lægger en ordre


Mød Nikolaj Koppel

Nikolaj Koppel

Multitalentet Nikolaj Koppel holder et inspirerende foredrag om sit eget liv, de valg han har truffet i sin karriere og ikke mindst om, hvordan musik kan bruges til at skabe en speciel stemning. Nikolaj Koppel har bevæget sig fra at være pianist og et topnavn indenfor den klassiske musikverden til at være landskendt ansigt i primetime fjernsyn. Og så har han ikke mindst foretaget nogle opsigtsvækkende skift mellem nogle tunge lederstillinger indenfor musik-, medie- og underholdningsbranchen


Program den 8. maj

Program for MødeMekka

Kl. 14.30: Registrering og netværk

Kl. 15:00: Velkomst

Kl. 15:15: Speedmeetings starter

Kl. 16.30: Pause - Interaktiv undeholdning med Improv Comedy
Copenhagen

Kl. 17.00: Speedmeetings forts.

Kl. 18.15: Foredrag om musik
v/Nikolaj Koppel

Kl. 19.00: Middag Kongesalen

Kl. 20.00: Tak for i dag



Adresse

Odd Fellow Palæet
Bredgade 28
1260 København K.

Find vej


?