Kursuslex produkter

Konference.dk

Bookingportalen Konference.dk er en nem måde at finde og booke mødelokaler på. Desuden tilbydes gratis rådgivning  til mødeplanlæggere, som ønsker hjælp til at finde mødefaciliteter.

Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet er det førende magasin om møder, events og konferencer. Det udkommer 4 gange årligt med artikler, tips og nyttig inspiration til flere end 10.000 mødeplanlæggere.

Møde & Event News

Ugentlig nyhedsmail med sidste nyt fra møde- og eventbranchen samt faglig inspiration til dine møder og konferencer. Få invitationer til gratis inspirationsarrangementer, workshops og messer samt særtilbud og nyheder fra leverandører i møde- og eventbranchen.

Møde & Eventmessen

Møde og Eventmessen er for dig, der planlægger og arrangerer møder, konferencer og events.
Her får du inspiration til dine professionelle arrangementer samt værdifulde kontakter til møde- og eventleverandører.

Møde & Eventdagen

Møde & Eventdagen er det jyske modstykke til Møde & Eventmessen i København. Her får du inspiration til dine professionelle arrangementer samt værdifulde kontakter til møde- og eventleverandører.

MødeMekka

MødeMekka er en god mulighed for at netværke med leverandører fra møde- og eventbranchen, og du får altid ny viden og inspiration med hjem. Speedmeetings med udstillerne er á 15 min, så du får mulighed for at booke flere møder på arrangementet.