Medieinfo - Digitalt


Kursuslex digitale medier

Kursuslex henvender sig til over 10.000 møde- og eventplanlægger via vores forskellige digitale kanaler.  De tæller bl.a.  det ugentlige nyhedsbrev "Møde & Event News", som sendes ud til over 4.500 modtagere, Kursuslex' hjemmeside med nyhedsuniverset Kursuslex Online, hvor vi bringer seneste nyt og temartikler om møde- og eventbranchen samt bookingportalen Konference.dk som er et vigtigt værktøj til online mødeplanlægningen for ca. 10.000 møde- og eventplanlæggere. Via vores digitale medier tilbyder vi individuelt tilpassede kampagner samt annoncering, så du er sikker på at ramme din målgruppe bedst muligt.

Medieinfo forside


Møde & Event News


Møde & Event News

Kursuslex Nyhedsmail udsendes hver uge og indeholder nyheder fra mødebranchens leverandører. Den sendes ud til flere end 4.500 mødeplanlæggere og leverandører i branchen. Nyhedsmailen giver din virksomhed god mulighed for at profilere sig og fortælle om  dine nyheder overfor mødeplanlæggere.

Læs om Møde & Event News


Konference.dk


Bookingportalen - Konference.dk

Konference.dk er et bookingsystem til møder og konferencer. Mødeplanlæggere kan søge på venues udfra forskellige krav og spørge stederne, om de har ledig kapacitet. Det er muligt at indtaste sine firmaaftaler og systemet har et kundtillfredshedssystem indbygget. Konference.dk er en del af Kursuslex Partneraftale.

Læs om Konference.dk


Kursuslex Partneraftale

Kursuslex Partneraftale

Bliv markedsført overfor 10.000 danske møde- og eventplanlæggere via Kursuslex' online og print medier. Med en partneraftale sikrer du dig synlighed på Danmarks største bookingportal og med optagelse i Kursuslex Håndbog, bliver du eksponeret i en samlet oversigt over møde- og konferencesteder.

Læs om Kursuslex Partneraftale


?