Mediainfo - Events


Kursuslex events

Hvert år arrangerer og producerer Kursuslex en række spændende events til møde- og eventplanlæggere. Hvert event har sit eget særpræg, stil og
geografiske placering. Det er bl.a Møde & Eventmessen i marts måned, Mødemekka, Meeting Live Øresund i oktober, Meeting Live Vest og forskellige workshops inspirationsture både i Danmark og udlandet. Herunder kan du læse mere om  vores forkslleige events.
 

Medieinfo forside


Optimeet 2018

Optimeet 2018

Optimeet er et kunde event for møde- og konferencebranchen. Dagen er fyldt med læring og inspiration til optimering af koncept, markedsføring og drift. Arrangementet er for ledere og mellemledere på konferencecentre og mødesteder. OptiMeet 2018 sætter fokus på ”best cases”, koncept-disruption, kunde-tanker, mediebilledet, mødeplanlæggerne, vores hjælp til dig – og netværk.

Læs om Optimeet 2018


Møde & Eventmessen 2018

Møde & Eventmessen

Udstil på Nordens største fagmesse for professionelle indkøbere og planlæggere af møder og events. Messen giver dig mulighed for direkte kontakt til danske og udenlandske virksomheder samt møde- og eventbookere.

Læs om Møde & Eventmessen


Meeting Live Øresund

Meeting Live Øresund

Meeting Live Øresund er et messekoncept, hvor konferencesteder og møde- og eventplanlægger fra Danmark og Sverige træffer hinanden "live" i en loungepræget stemning på et luksus konferencehotel. Ideen er, at begge parter får sat ansigt på hinanden og talt om alt det, som udbyderne kan tilbyde og skabe i samarbejde med mødeplanlæggerne.

Læs om Meeting Live Øresund


Meeting Live Vest

Meeting Live Vest

Meeting Live Vest er en helt ny messe i trekantområdet målrettet alle der planlægger og arrangerer møder, konferencer, events mv. i Vestdanmark. På messens møder gæsterne toneangivende udstillere, som giver inspiration og idéer til kommende arrangementer. Her er alt lige fra hoteller og konferencesteder til teambuilding, catering og interessante foredrag.

Læs om Meeting Live Vest


Kursuslex Events

Kursuslex arrangementer

Kursulex afholder en lang række arrangementer i løbet af året og udvikler løbende nye koncepter. til events. MødeMekka afholdes 3-4 gange i løbet af året og er en effektiv “mini workshop” med udstillere, netværk og foredrag. Møde- og eventplanlæggere holder speed-møder med de deltagende leverandører.

Læs om Kursuslex arrangementer


?