Medieinfo - Print


Kursuslex print medier

Vores print medier Møde & Eventmagasinet og Kursuslex Håndbog  giver dig både mulighed for bred markedsføring via annoncer og advertorials. Begge udgivelser distribueres gratis til danske møde- og eventplanlægger og andre aktører i mødebranchen. Magasinet udkommer 4 gange om året i et oplag på 11.400, hvoraf de 11.100 distribueres til mødeplamlæggere i private virksomheder, offentlige kontorer og større foreninger. Det øvrige oplag distribueres til hoteller og kursuscentre. Kursuslex Håndbog udkommer én gang om året i et oplag på 9.500 og distribueres sammen med Møde & Eventmagsinet.

Medieinfo forside


Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet er det førende magasin om møder, events og konferencer. Magasinet skrives af eksperter og journalister med særlig interesse og hjerteblod for branchen. Formålet med magasinet er at inspirere møde- og eventplanlæggere samt ansatte på hoteller og konferencecentre.

Læs om Møde & Eventmagasinet


Kursuslex Håndbog

Håndbogen

Kursuslex Håndbog er en del af Kursuslex Partneraftale. Bogen udkommer 1 gang om året og bliver distribueret gratis til  møde- og eventplanlæggere. Bogen indeholder detaljeret information om over 200 udvalgte møde- og eventsteder, men også gode råd om bordopstilling, momsforhold i forbindelse med møder, afbestillingsregler og meget mere.
Læs om Kursuslex Håndbog


Kursuslex Partneraftale

Kursuslex Partneraftale

Bliv markedsført overfor 10.000 danske møde- og eventplanlæggere via Kursuslex' online og print medier. Med en partneraftale sikrer du dig synlighed på Danmarks største bookingportal og med optagelse i Kursuslex Håndbog, bliver du eksponeret i en samlet oversigt over møde- og konferencesteder.

Læs om Kursuslex Partneraftale


?