Mad og drikke

En masse gratis lækkerier

Møde- og eventplanlæggere forkæles på Møde & Eventmessen 2015, for alt er gratis. Du kan være sikker på at rigtig mange udstillere byder på lækre smagsprøver af alle slags – og vær sikker på, at udstillerne kun byder dig alt det bedste. Frokosten leveres af Simply Cooking, der hver dag bespiser over 4.500 gæster. I caféen og ved inspiration Corner får du stillet kaffetørsten og finder lidt sødt til ganen. Gå heller ikke glip af juice, cocktail eller gourmet øl.

Tilmed dig messen

Tilbage messeforsidenSponsoreret frokost med Simply Cooking

Simply Cooking byder velkommen til julehygge på Møde & Eventmessen 2015! Nok er der lang tid til jul, men de fleste begynder på denne tid, at tænke på årets julefrokost. Simply Cooking står klar med en hyggelig og afslappet atmosfære, så du kan nyde din frokost i ro og mag og blive inspireret af julen. Vi byder på 2 slags kål salater, 2 slags sandwich, en hvedekernesalat og ris panna cotta med kirsebær gele. Over et glas glögg, kan vi fortælle mere om hvad Simply Cooking kan tilbyde dig. På gensyn. 

Tid: Begge dage kl. 11.00-11.30, 11.30-12.00, 12.15-12.45, 13.00-13.30, 13.45-14.15
Sted: Balkonen, 1. sal
Begrænset antal pladser. Tilmelding via tilmeldingsformularen til messen.


Rygende varm kaffe/te

Kaffen på Møde & Eventmessen leverer Peter Larsen Kaffe, der til anledningen serverer økologiske Fairtrade kaffe bestående 100% mellemamerikanske Arabica bønner. Er du mere til te, finder du også det hos Peter Larsen Kaffe.

Tid: Begge dage kl. 9.00-16.00
Sted: Caféen i messehallen
Fri adgang, så længe lager haves


Kager og søde sager

VIP Kagers dygtige medarbejdere har bagt boller, kager og andre søde sager til alle gæsterne på Møde & Eventmessen 2015, så du får lidt at styrke dig på mellem besøgene på standene.
 

Tid: Begge dage kl. 9.00-16.00
Sted: Caféen i messehallen
Fri adgang, så længe lager havesKildevand

Charlottehaven sørger for kildevand til alle gæster på Møde & Event-messen 2015.  Charlottehaven tilbyder alt fra konferencer, møder og selskaber til en hyggelig cafe, hotellejligheder og fitnesscenter, centralt på Østerbro i København.

Tid: Begge dage kl. 9.00-16.00
Sted: Caféen i messehallen
Fri adgang, så længe lager haves


Festlige cocktails

Cocktailkursus.dk er en ny og underholdende form for firmaaktivitet indenfor cocktailens verden. Kom og få smagsprøver og festlige cocktails. Ved Møde & Event Awards den 4. marts kl. 16.00-18.00 byder Cocktailkursus.dk også på cocktails.

Tid: Begge dag kl. 9.00 - 16.00
Sted: Stand 125 (+ award show)
Fri adgang for gæster og udstillere

  


Frisk juice og gourmet øl

Kalles Kaffe tilbyder mobile løsninger til events af alle størrelser. Kom og få et glas frisk juice fra den rullende appelsin, eller besøg fadølsknallerten og få en skummende gourmet øl fra Nørrebros Bryghus.
 

Tid: Begge dage kl. 09.00-16.00
Sted: Stand 317
Fri adgang, så længe lager haves


Besøg kaffecyklen

Kom forbi den charmende kaffecykel og få en udsøgt kop kaffe, tilberedt af vores erfarne barista. Kalles Kaffe sørger altid for god stemning, professionel udførsel og exceptionelle kaffeoplevelser til events af alle størrelser.

Tid: Begge dage kl. 9.00-16.00
Sted: Inspiration Corner
Fri adgang, så længe lager havesKage i Inspiration Corner

KageKompaniet serverer kager i Inspiration Corner. Glæd kunder og medarbejdere med en skøn firmakage eller logokage efter eget design. Brug kagedyst til teambuilding og skab forretnings-udvikling gennem kagepyntning.

Tid: Begge dage kl. 9.00-16.00
Sted: Inspiration Corner
Fri adgang, så længe lager haves


Lækkerier på standene

Mange udstillerne på byder på gode smagsprøver, spændende drikke og andre lækre sager, når du besøger deres stande. Er dette ikke nok er du altid velkommen i caféen i messehallen, hvor der vil være kaffe/te, kager og kildevand.

Tid: Begge dage kl. 9.00-16.00
Sted: Standene
Fri adgang, så længe lager haves

?