Det sker i messehallen

Forum er spækket med inspiration

Når messenhallen på Møde & Eventmessen 2015 åbner den 4. og 5. marts, bliver det med fyldte stande og en masse inspiration og idéer til dine kommende møder, kurser, konferencer, events eller lignende. Flere end 300 udstillere står klar til at give dig deres bud på hvor og hvordan dit arrangement kan foregå. Husk også at deltage konkurrencerne og aktiviteter på standene.

Tilmeld dig messen

Tilbage til messens forside


udstillere

Mød flere end 300 udstillere i messehallen

I messehallen i Forum kan du på Møde & Eventmessen 2015 møde flere end 300 udstillere, der alle er leverandører til møder og events.

Kom og lad dig inspirere af de mange spændende stande og få en masse idéer og kontakter med hjem til dit videre arbejde.

Messehallen er åben begge dage fra kl. 9.00 - 16.00.

 

Mød udstillere i følgende kategorier:

• Hotel, møde- og konferencesteder
• Destinationer Danmark / Udland
• Event- og teambuildingarrangører
• Rejse-, kongres- og eventbureauer
• AV-udstyr og registreringssystemer
• Kursusudbydere
• Catering og reklameartikler
• Transportselskaber
• Organisationer

Se stande og udstillere

Aktiviteter

Konkurrencer og aktiviteter på standene

Ingen messe uden en masse sjove konkurrencer og underholdende aktiviteter på messestandene.

På Møde & Eventmessen 2015 er der gode muligheder for at vinde lækre præmier, når du besøger standene og deltager i deres konkurrencer.

En del udstillere arrangerer også aktiviteter, hvor du kan opleve eksempler på events og team-building, møde kendte personer

 

og foredragsholdere, få lækre smagsprøver, og meget, meget andet.
 
Udstillerne indstaster selv løbende deres konkurrencer og aktiviteter. Hold derfor godt øje med siderne omkring disse, da de jævnligt opdateres.

Se konkurrencer på standene

Se aktiviteter på standene


Spar tid på messen - Book møder

Forhåndsbook møder med udstillerne

Er der udstillere, du særligt gerne vil tale med på messen, så husk, at du kan forhåndsbooke møder med dem. Dit besøg på messen kan på den måde blive meget effektivt og målrettet.

Du booker møder med udstillerne, når du tilmelder dig messen. Er du allerede tilmeldt kan du via din bekræftelse under 'Rediger aktiviteter' booke møder.                     Se stande og udstillere

Sponsoreret mad og drikke

Mange udstillere byder på lækkerier

En række udstillere gør sig ekstra bemærket som sponsorer af mad og drikke. Smag f.eks. en forfriskende cocktail, friskt presset juice, et glas gourmetøl eller nyd en kop dampende varm kaffe og dertil hørende kage.

Simply Cooking er hovedsponsor for frokosten, som serveres i særligt indrettede restauranter.                                Læs mere om mad og drikke


?