tilmelding

Kom gratis med på Møde & Eventmessen 2015

Møde & Eventmessen 2015 er forbeholdt møde- og eventplanlæggere og alle der booker møder, events, kurser, konferencer m.m. Der er gratis adgang, men kun hvis du har tilmeldt dig inden. Igen i år giver vi et begrænset antal studerende og leverandører / ansatte i branchen mulighed for at besøge messen. Har du spørgsmål til tilmeldingen er du velkommen til at kontakte projektchef Dorte Mejlby

Vælg beskæftigelse nedenfor og tilmeld dig

 

Tilbage til messeforsiden


Tilmelding for møde – og eventplanlæggere                         

Tilmeld dig her, hvis du arbejder med at planlægge, booke, arrangere og/eller tilrettelægge alt indenfor møde, kurser, konferencer, events og lignende.


Tilmelding for studerende

Vi giver et begrænset antal studerende mulighed for at besøge messen. Pladserne er begrænsede, da messen fortrinsvis er for møde- og eventplanlæggere samt alle der booker, arrangerer og tilrettelægger alt indenfor møder og events.


Tilmelding for leverandører / ansatte i branchen

Vi giver et begrænset antal leverandører uden stand på messen mulighed for at komme på besøg, med henblik på et fremtidig samarbejde. Pladserne er begrænsede, da messen fortrinsvis er for møde- og eventplanlæggere samt alle der booker, arrangerer og tilrettelægger alt indenfor møder og events. (Ved tilmelding afvent endelig godkendelse, som fremsendes indenfor 4 dage)


?