Transport

Alle møde- og eventveje fører til Forum

Når Møde og Eventmessen 2015 løber af stablen den 4. og 5. marts er det med Forum i København som rammen for arrangementet. Forum ligger centralt for offenlig transport med både bus og metro næsten lige til døren. Igen i år tilbuder vi gæster der gerne vil besøge messen fra Jylland og Fyn gratis bustransport og/eller overnatning på hotel i København. 

Tilmeld dig messen

Tilbage til messeforsidenOffentlig transport

Med Forum som rammen om Møde & Eventmessen 2016 kommer du nemt frem med offentlig transport.

Metro
Forum Station (50 m): M1, M2

Bus
Forum Station
(50 m): 2A, 68 og 250S
Rosenørns Allé (100 m): 3A
Peblinge Dossering (250 m):
12 og 66


Parkering

Kommer du i bil til Møde & Eventmessen 2015 skal du være særlig opmærksom på parkeringsforholdene ved Forum.

Forum ligger nemlig tæt på kommune grænsen mellem Frederiksberg og København. Det betyder, at der kan være store forskelle i parkeringsreglerne på de veje man vælger at parkere på.

Læs om parkering ved Forum


Gratis bus/overnatning til gæster fra Jylland/Fyn

Kommer du fra Jylland eller Fyn har vi et godt tilbud til dig.

Edelskov Bus tilbyder nemlig gratis busrejse og hotellerne Park Inn by Radisson Copenhagen og Comfort Hotel Vesterbro tilbyder gratis overnatning.

Bussen afgår tirsdag den 4. marts fra Aarhus kl. 11.00. Der er opsamling i Fredericia kl. 12.15 og Odense kl. 13.15.  Ankomst til Forum kl. 15.30.

 

Hjemrejse den 5. marts kl. 16.10, med ankomst til Odense kl. 18.20, Fredericia kl. 19.20 og ankomst til  Aarhus kl. 21.00.

Det er naturligvis også muligt at køre selv til messen og så udelukkende benytte sig af overnatnings-muligheden på enten Park Inn by Radisson Copenhagen eller Comfort Hotel Vesterbro.

Mere om bus og overnatning


?