Møde & Eventmessen 2016 i Forum

tilmelding

Deltag gratis på Møde & Eventmessen 2017

Møde & Eventmessen 2017 er forbeholdt møde- og eventplanlæggere og alle der booker møder, events, kurser, konferencer m.m. Det er gratis at deltage på messen. Der er begrænset adgang for studerende og andre interesserede i branchen og messen.

Vælg deltagerkategori nedenfor og tilmeld dig

 

Til messeforsiden


Tilmelding for møde – og eventplanlæggere                         

Tilmeld dig her, hvis du helt eller delvist arbejder med at planlægge, booke, arrangere og/eller tilrettelægge alt indenfor møde, kurser, konferencer, events og lignende.


Tilmelding for studerende

Vi giver et begrænset antal studerende mulighed for at besøge messen. Det skal respekteres, at udstillerne fokuserer på salg og promovering af deres produkter på messen, og derfor er det IKKE tilladt at kontakte udstillerne med henblik på praktikplads, job el.lign.


Tilmelding for øvrige interesserede

Med henblik på et fremtidigt samarbejde tilbydes adgang for et begrænset antal aktører i branchen. Her kan du ansøge om deltagelse, men vent for endelig godkendelse, som fremsendes indenfor 8 dage. Det er strengt forbudt at markedsføre eller sælge produkter/ydelser overfor de udstillende stande. Overtrædelse medfører øjeblikkelig bortvisning samt opkrævning af gebyr på kr. 10.000.?