Sponsorer og samarbejdspartnere

Sponsorer og samarbejdspartnere

Møde & Eventmessen 2018 er en stor og vigtig begivenhed, som ikke kan løbe af stablen uden, at der står et stærkt team af sponsorer og samarbejdspartnere bag.

Tak til alle som bakker op om Møde & Eventmessen 2018.

 

Tilmeld dig messen

Tilbage til messeforsiden


Hovedsponsorer


CPH Lounge - Indretning

CPH Lounge er Danmarks førende leverandør til den samlede møde- og eventbranche. Under mottoet Creating Small Worlds skaber de helt unikke universer. På Møde & Eventmessen står de for messe- og awardindretningen.

Mød CPH Lounge på Stand 300

 

CPH Lounge

 

Showtech Hovedsponsor

Showtech Event Group - Teknik og AV

ShowTech står for teknikken under Møde & Event messen 2018. De sørger for lys, lyd, scene og AV-udstyr både på messen og under awardshowet. ShowTech står også bag Event Zonen og er eksperter i at skabe rammerne, der understøtter et arrangement og dets budskab.

 

ShowTech Event Group

Læs mere om ShowTech


SponsorerSkiltning

One Production leverer skiltningen til Møde & Eventmessen 2018.

One Production er en fuldservice leverandør af grafiske materialer til alt - lige fra store events og produktlanceringer til opbygning af messestande.  

Mød OneProduction på stand 202

 


 

Læs mere om One Production


Foredrag

Foredragsbureauet Athenas er partner på foredragsprogrammet på Møde & Event messen 2018.

Athenas arbejder professionelt med formidling af foredrag og kurser samt med udvikling af arrangementer i hele Danmark. Athenas har stor erfaring med alle typer af foredrag.

Besøg Athenas på stand 212


Athenas

 

 

Læs mere om AthenasMessefilm, Award trailers og videohilsen

ProSonas er filmpartner for Møde & Eventmessen 2018 og leverer alle messefilm, award trailers samt optagelse af videohilsner fra messen.

ProSonas specialiserer sig i videoproduktion, konferencefilm og livestreaming af events og arbejder for flere af landets største virksomheder samt offentlig institutioner.

Mød Prosonas på stand 200

 

 

Prosonas

 

Læs mere om ProSonas


Learning Lab by MPI

MPI Denmark er den danske gren af nonprofitforeningen MPI (Meeting Professionals Internationa), der verden over omfatter 18.500 medl.

På messen har MPI sammensat hele programmet i Learning Lab. Her får du inspiration og kan netværke med ”kolleger” fra MPI .

Mød MPI i Learning Lab og på stand 280

Peter Larsen Kaffe

 

Læs om MPI DenmarkStreet Food

Mød Street Food Denmark i Food Corner på Møde & Event messen. Her står de for udbuddet af Street Food.

Street Food Denmark har samlet en række aktører i branchen, der alle brænder for at dele de gode madoplevelser. Den mobile karavane er skabt ud fra kulinarisk forskellighed og står klar til rulle ud med madglæde til hele landet.

Street Food Denmark

 

Læs om Street Food Denmark


Dessert og antipasti

På messen serverer Carefood små antipasti og dessert tapas i Center Cafeen.

Carefood.dk er specialist inden for desserter, delikatesser, snacks, mm., som leveres gennem et bredt forhandlernet i hele Scandinavian. De er leveringsdygtige til det lille møde og til kæmpe arrangementer. 

Mød Carefood i Center Cafeen.


Carefood

 

Læs om Care FoodKaffe

Peter Larsen kaffe serverer økologisk og bæredygtig kaffe til alle typer events og arrangementer. De er specialister i mobile kaffebarer og kaffeløsninger. På Møde & Eventmessen sørger Peter Larsen Kaffe for, at alle gæster får serveret dejlig økologisk fairtrade kaffe i caféen.

Kom forbi stand 100B til en kaffesnak

Peter Larsen Kaffe

 

Læs om Peter Larsen Kaffe


Blomsterdesign

Bo Büll Flower Design & Styling sponsorerer blomsterudsmykning og dekoration på Møde & Eventmessen 2018 på Inspiration Hall og til Møde & Event Award. Bo Büll Flower Design & Styling skaber æstetiske og kreative oplevelser gennem sit arbejde med blomsterdesign, dekoration, styling og design.

Kom forbi stand 127

Bo Büll

 

Læs om Bo Büll Flower DesignTilmeldingssystem

Conference Manager er systemet, der bl.a. sørger for, at du kan tilmelde dig messen. Systemet fungerer på alle online platforme og kræver blot en internet-opkobling. Conference Manager står for alle registreringer og tilmeldinger til Møde- og Eventmessen.

Mød Conference Manager på stand 260

Conference Manager

 

 

Læs mere om Conference Manager

 


Bustransport

Edelskov Bus er buspartner for Møde & Eventmessen 2018.

Edelskovs busser vil køre gæster fra Jylland/Fyn til Møde & Eventmessen i Bela Center, Hal H den 28. februar og retur igen den 1. marts.

 


Edelskov bus

 

Læs mere om Edelskov Bus


SamarbejdspartnereUnderholdning til Awardshow

Copenhagen Music er et af Danmarks førende musikbureauer og står for musikken - bandet Festmaskinen under Møde & Event Award 2018. Copenhagen repræsenterer mange af de største danske artister og er kundens direkte vej til artisten, når der skal bookes underholdning til events, firmafester, konferencer mm.

Copenhagen Music

 

Læs mere om Copenhagen Music

 

MeetApp

MeetApp har udviklet messe app'en, Møde & Event hvor du bla. kan sammensætter dit eget messeprogram.Unikke Mødesteder i Kongernes Nordsjælland

Unikke Mødesteder i Komgernes Nordsjælland sponsorerer Niels Elmarks foredrag.


Say it with treats


Say It With Treats sørger for lidt snacks under awarden

Tajmer BookingMads Christensen  Tajmer Booking  er konferencier for awarden.Experimentarium er vandsponsor og sørger for frisk kildevand til messens gæster.


ZubarDubar
ZubarDubar serverer lækre cocktails under awarden.


Lemonaid

LemonAid serverer non-alcoholic drikkevarer ved awardshowet.

Frøken Fryd


Frøken Fryd serverer is og kaffe fra sin fine 50' campingvogn.

?