Inspiration Lounge Møde & Eventmessen 2017


Learning Lab by MPI

Kom forbi Learning Lab området og få gode tips. I Learning Lab får du inspiration og kan netværke med ”kolleger” fra MPI (Meeting Professionals International).

Du kan byde ind med din viden og høre om, hvad der er hot or not.

Du får indblik i internationale tendenser og via faciliteret netværk kan du få  nye relationer i branchen, du kan bruge i dit arbejde med møder, konferencer og events.

 

Tilmeld dig messen


Onsdag den 28. februar

Nicoline Jacoby Hansen

 

 

Kl. 10.00 - 10.40
Design af deltagerinvolvering

Nicoline Jacoby Hansen,
PLUS AgencyNår deltagerne skal involveres til dit møde eller din konference, så designer du en proces:

Hvilket forløb skal deltagerne igennem minut for minut? Hvordan sikrer du, at de er mest muligt engagerede undervejs?Hvordan kan du bruge artefakter, materialer og digitale redskaber til at understøtte processen?

Kom og få nogle tips og tricks til godt procesdesign, og del erfaringer med kolleger i branchen.

Lokale: Learning Lab (fri adgang)
 


Peter Marcussen

 

 

Kl. 12.30 - 13.10
Styr på sikkerheden

Peter Marcussen
CEO, SAFECPH

 

 

Når en større mængde mennesker er samlet på ét sted, kan der opstå hændelser, der potentielt kan være farlige. Derfor er det vigtigt at have fokus på sikkerheden.

Uanset om det er på hoteller eller til events, er sikkerheden, noget man skal forholde sig til. Tiden er løbet fra kun at have et lille "førstehjælpstelt" i hjørnet af eventpladsen. SAFECPH fortæller om deres erfaringer fra Politiet og Forsvaret.

Lokale: Learning Lab (fri adgang)


Jurij Pal

 

 

Kl. 14.00 - 14.40
Digital involvering

Juraj Pal, Slido

 

 


Digital involvering er et effektivt supplement til den mere nærværende involvering, fordi ikke alle har samme præference for at række hånden i vejret til et møde eller en konference.

Vi får besøg af Slido, en af de fremadstormende, internationale interaktionsplatforme, som giver os eksempler på, hvordan man også kan gribe deltagerinvolvering an.

 

Lokale: Learning Lab (fri adgang)


Rasmus Pors

 

 

Kl. 15.00 - 15.40

En palæo, en vegan,
en glutenfri og en
low-carb tak!

Rasmus Pors, Madkastellet

 

God mad er en vigtig brik i konferenceoplevelsen. Men hvordan sikrer man, at alle er glade og tilfredse? Og hvad betyder det, at flere og flere gerne vil have serveret specialkost?

Hvor det indtil for få år siden var nok at sikre, at der var en vegetarret til dem, der ikke spiste kød, har op mod 20% af deltagerne i dag særlige krav til, hvad de spiser - og ikke spiser, hvilket gør det vanskeligt både for mødeplanlæggeren og dem, der leverer maden. Det kan Rasmus Pors fra Madkastellet, vinder af Årets Bedste Cateringleverandør ved Møde & Event Award 2017 - og nomineret til prisen igen i år - skrive under på.

Hør Rasmus' bud på, hvad du som arrangør skal tænke på, spørge deltagerne om og forvente af din cateringleverandør.

Lokale: Learning Lab (fri adgang)

Torsdag den 1. marts

Lotte Nystrup Lund

 

 

Kl. 10.00 - 10.40
Fremtidens
mødeformater

Lotte Nystrup Lund,
FUTUMorgendagens mødedeltagere har skærpede krav til mødeoplevelsen, og de udfordrer det klassiske mødeformat.

Passiv lytning, ensformige paneldebatter og endeløse slideshows bør aflives nu. Hvis mødemarkedet skal bestå, skal vi ha’ fuld skrue på involveringen og designe inspirerende mødeformater, der stimulerer både hjerne, krop og relationer.

Kom og bliv inspireret til at højne deltageroplevelsen og øge mødets effekt ved at tænke i nye formater der engagerer alle, fra teenageren til topchefen.

Lokale: Learning Lab (fri adgang)


Bastian Overgaard

 

 

Kl. 12.30 - 13.10
Silent co-creation

Bastian Overgaard, ekspert i Silent Co-creation og foredragsholderMøder uden stilhed er lige så effektive som en skrivemaskine uden mellemrumstast. Sådan siger Bastian Overgaard, der hjalp Region Midtjylland med at få 20% mere effektive møder med 10% stilhed.

Oplev dette indlæg, hvis du vil forstå de 4 principper bag silent co-creation og blive klogere på farerne ved "ORDnani" Bastian Overgaard, ekspert i Silent Co-creation og foredragsholder

Lokale: Learning Lab (fri adgang)


Bianca Hermansen

 

 

Kl. 14.00 - 14.40
Farverige møde- og arbejdsrum, som virker

Bianca Hermansen, Arkitekt
SIGNAL powered by ISSIkke blot dagsordenen eller dagsformen påvirker os, når vi går til møder. Lokalet selv, dets beliggenhed, farver og lysindfald, samt møblerne, opstillingen og en masse andre forhold påvirker os hver især, når vi sætter os og gør klar til mødet.

Kom og hør arkitekt og ph.d. Bianca Hermansen tale om, hvordan rum faciliterer de møder, der finder sted, hvor de bedste møder afholdes, og hvad vi kan gøre hjemme i organisationen, for det er nemlig hverken held eller tilfældigheder, når møder er gode og produktive! Det er noget, vi bestemmer på forhånd, når vi bygger (og booker) mødelokalet.

Lokale: Learning Lab (fri adgang)
Hovedsponsorer

Hovedsponsorer 2018

Læs om hovedsponsorer 


Samarbejdspartnere på Learning Lab by MPI

Læs om samarbejdspartnere


Følg også messen her

Facebook - Møde & EventmessenLinkedIn - Møde & Eventmessen
Møde & Eventmessen - InstagramYouTube - Kursuslex

Del dine billeder med#mødeogeventmessen


?