Møde & Eventmessen 2018 i Bella Center

 

Tilmelding - Deltag gratis på Møde & Eventmessen

Møde & Eventmessen 2018 er forbeholdt møde- og eventplanlæggere og alle der booker møder, events, kurser, konferencer m.m. Det er gratis at deltage på messen. Der er begrænset adgang for studerende og andre interesserede i branchen og messen.

Vælg deltagerkategori nedenfor og tilmeld dig

 

Til messeforsiden


Tilmelding Møde- og Eventplanlæggere

Tilmelding for møde – og eventplanlæggere                         

Arbejder du helt eller delvist med at planlægge og booke eksterne møder, kurser, konferencer, events og lignende, eller er ansvarlig for indkøb af firmaet hotelaftaler – så tilmeld dig her.


Tilmelding studerende

Tilmelding for studerende

Studerer du på en brancherelevant uddannelse, er du velkommen til at ansøge om en billet til Møde & Eventmessen. Der er et begrænset antal billetter til studerende og vær opmærksom på, at udstillerne fokuserer på salg og promovering af deres egne produkter på messen. Det er derfor IKKE tilladt at kontakte udstillerne med henblik på praktikplads, job el.lign.
 


Tilmelding øvrige

Tilmelding for øvrige interesserede

Møde- og Eventmessen er en lukket fagmesse for møde- og eventindkøbere. Er du aktør i branchen og ikke kender messen, kan du ansøge om en gratis billet (der er begrænset antal billetter). OBS: Det er strengt forbudt at markedsføre eller sælge produkter/ydelser overfor udstillere og øvrige gæster på messen. Overtrædelse medfører øjeblikkelig bortvisning samt opkrævning af gebyr på kr. 10.000.
Hovedsponsorer

Hovedsponsorer 2018

Læs om hovedsponsorer 


Øvrige samarbejdspartnere

Øvrige samarbejdspartnere

Læs om alle samarbejdspartnere


Følg også messen her

Facebook - Møde & EventmessenLinkedIn - Møde & Eventmessen
Møde & Eventmessen - InstagramYouTube - Kursuslex

Del dine billeder med#mødeogeventmessen


?