Vejrø Resort har ansat tidligere Årets Kok som ny køkkenchef.
Vejrø Resort i Smålandsfarvandet har ansat ny køkkenchef. Det er Kristoffer Ringsing, som har en fortid på flere gourmetrestauranter og i 2019 blev kåret til Årets Kok.
”Vores nye køkkenchef er en kok af den slags der sætter passionen for maden, råvarerne og håndværket over alt,” meddeler Vejrø Resort, som har stor fokus på gastronomi baseret på egne råvarer fra øens landbrug og natur.
Kristoffer Ringsing er uddannet på Falsled kro og arbejdede derefter på Restaurant Babette i Vordingborg og Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia. Senest har han sammen med en tidligere kollega stået bag gourmetrestauranten B-Spis i Næstved gennem tre år.
”Vi glæder os alle til at hjælpe Kristoffer med at skabe en gastronomisk stil og profil, der er helt sin egen, funderet på råvarerne fra Vejrø,” hedder det i en pressemeddelelse fra Vejrø.