05.02.2021Møde & Event News

Humanic skal drive Moltkes Palæ

Moltkes Palæ i København har pr. 1. januar 2021 fået ny forpagter. Det er venue- og eventvirksomheden, Humanic, der træder ind som ny forpagter med ambitioner om et mere åbent og levende palæ.

Foruden store virksomhedsevents skal palæet fremover også lægge lokaler til private højtider som bryllupper, konfirmationer og barnedåb – og offentlige begivenheder såsom Dining Week, koncerter og Kulturnatten.

Moltkes Palæ er Frederiksstadens ældste palæ med en historie helt tilbage til 1702. Grever, storkøbmænd, enkedronninger, kunstnere og andet godtfolk har gennem tiderne hver især sat deres præg på Moltkes Palæ, som i dag ejes af Håndværkerforeningen.

”Vi har længe haft et ønske om, at palæets unikke rammer skal komme endnu flere til gode. Vi har valgt et nyt forpagterteam, hvis ambitioner for, hvordan palæet skal udvikle sig, matcher vores,” siger Christoffer Susé, administrerende direktør i Håndværkerforeningen.

Humanic vil i samarbejde med blandt andre &Drape, &Tradition, Engelbrechts og A Table Story give palæet et mere moderne udtryk og stemning i både opdækning og indretning med respekt for palæets historie.  

Også på den gastronomiske front skal det moderne gå hånd i hånd med det traditionelle, når Humanics gastroansvarlige, Lasse Skytte, lader sig inspirere af både fransk nouvel cuisine og det mere moderne nordiske dogmekøkken.


?