05.02.2021Møde & Event News

Kendt Aarhus-hotel skal udvides

Det kendte hotel Scandic The Mayor på Banegårdspladsen i Aarhus mangler plads og skal udvides fra de nuværende 162 værelser til omkring 220 værelser. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

”Vi vil gerne kunne rumme større grupper og erhvervsvirksomheder. Når der er konferencer og sportsarrangementer i byen, har vi ikke pladser nok, og så får vi ofte de gæster, der ikke er plads til andre steder. Vi vil gerne kunne tilbyde plads til alle,” siger Dina Evar, der er medejer af hotellet.

Hotellet fra 1936 hed oprindelig Missionshotel Ansgar, og blev omdøbt til Plaza Hotel Århus, da Evar-familien overtog det i 1996. Scandic overtog driften i 2018.

Udvidelsen af hotellet skal ske i gården, hvor hotellet i dag har parkeringspladser. En tilbygning skal opføres på søjler over p-pladsen, så der skabes 57-60 flere værelser samt yderligere p-pladser.

Ejerne har arbejdet med udvidelsesplanerne gennem flere år, og sagen skal inden længe behandles i byrådet i Aarhus.

The Mayor ejes af de tre søskende Dina, Benjamin og Daniel Evar samt deres onkel Samson Evar. De tre søskendes far, Jacob Evar, var en af Aarhus’ mest kendte restauratører med blandt andet Jacob’s Bar BQ.

Læs mere om Scandic


?