29.01.2021Møde & Event News

Nyt Comwell-hotel godt fra start

Trods coronarestriktioner har det nye Comwell Copenhagen Portside allerede fået aktiviteter i mødelokalerne.

Midt under coronanedlukningen har Comwell Hotels åbnet sit første hotel i København. Det skete 4. januar, da Comwell Copenhagen Portside med 484 værelser og suiter slog dørene op for gæster i hovedstadens nye bydel Nordhavn.

Gæster er der dog ikke så mange af i denne tid, men Comwell har valgt at holde fast i åbningen af hotellet, som er kædens 16. hotel i Danmark og det hidtil største.

”Vi ville selvfølgelig gerne have haft 100 procent belægning fra starten, men i stedet har vi fået en blød start, hvor vi har mulighed for at lære huset at kende og prøve en masse ting af. Det er knapt så hektisk som de tre tidligere hotelåbninger, jeg har været med til,” siger hoteldirektør Chren Vilander Thomsen til Møde & Event News.

Chren Vilander Thomsen har mange års erfaring fra hotelbranchen og kom fra en stilling som hotelchef på Comwell Køge Strand.

17 mødelokaler og stort eventområde

Comwell Copenhagen Portside har 17 mødelokaler, hvoraf det største kan rumme 600 personer, og hotellet tilbyder også et eventområde på 1.200 kvadratmeter. Selv om mødeaktiviteten er lav i øjeblikket på grund af restriktioner, så er der faktisk liv i mødelokalerne på det nye hotel.

”Vi har en fornuftig belægning på mødelokalerne, da en af vores virksomhedskunder mere eller mindre har rykket alle deres kontorer ud til os. De er fordelt i forskellige mødelokaler og har booket lokalerne i 10 uger,” siger Chren Vilander Thomsen.

”Derudover har vi også nogle mindre møder i huset. Man må jo godt være flere end fem personer, når mødet kan betegnes som undervisning,” fortæller hoteldirektøren, som til gengæld kan melde om en meget lav belægning på hotellets værelser.

Behov for at mødes igen

Chren Vilander Thomsen er overbevist om, at hotellet kommer til at opleve stor aktivitet på mødefronten, når coronapandemien er klinget af og samfundet igen åbner sig.

”Vi har alle prøvet at sidde i virtuelle møder i denne tid, og det er altså ikke så fedt, når man kommer op på et vist antal deltagere og en vis længde på mødet. Man savner også at netværke og dele erfaring i pauserne. Jeg tror bestemt på, at der er et stort behov for at mødes igen,” siger Chren Vilander Thomsen.

Se mere om Comwell Copenhagen Portside


?